• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tv serije 700

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
A šta bi ti napiso ak bi nekim slučajem bio vlasnik takvog čuda.U rezervi imam i SSa nečeš valjda i njega da kritikuješ.:icon_rofl:

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
abarth ja ti puknutog znam od prijee punooo prije i njegove postove samo preskocim =P naucit ces s vremenom i ti ;) jedno vreme ga nije bilo sad mu tata opet pustio na net pa pise gluposti

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
hehe , htio sam ja to kupit , ali je razum prevladao ..da nije , bio bi sad u vašoj koži a tomo pod orehom .

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
Vidim da se vodi rasprava o TV 730
- seriski ima svaki kopčane u 3 točke
- modeli sa hidruličnim volanom imaju prefiks S u oznaci
što se tiće frezanja prva brza ako je stvarno tvrdo, ostalo se odradi u drugoj sporoj

što te još zanima pitaj oko serije 700

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
Gdje nabaviti novo kućište filtera goriva ovakav tip:

15077848.jpg

tomo522

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2012
Poruka
699
Željko ja ni nevidim filter goriva pa ti nemogu nit pomoć.Daj neku bolju sliku

Derbi

Novi član
Tu od
7 Lis 2014
Poruka
1
Pozdrav . Imam pitanje o domaćim stopala Gasa u Tomo Vinković 730 Kada dodam gas na traktoru stopala ne skrenuti dok sam dodati malo ručne Gasa , ali kad dodam gas se nakon nekog vremena . Zajlo sam stavio paralelno s onom koja je već u izvornom plina u gornjoj strani .
Donja uzvod , ali kao što sam pronašao je blijedjeti . Kad sam dodatiupotrebu plina prmakne gornja poluga imalo niže .
Ima li netko rješenje za ovaj problem ? Ili neke slike o tome kako je on učinio . Žao nam je zbog lošeg prijevoda :) Hvala unaprijed .

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Napiši da če se razumjet o kakvom problemu se radi,čak ni ja koji sam iz slo ne razumem ništ.:icon_question:

ssucur

Dobro znana faca
Tu od
2 Lis 2010
Poruka
1,644
Derbi nije iz SLO, samo je pokušao prevesti na slo jezik.:icon_razz:

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Je iz Medvod.Postavio je i na traktor forumu pitanje koje mi je malo bolje razumljivo.Dodatno je montiro nožni gas,ali on je sajlu prikačio u origi kutiji i to sad ne radi kak treba.Montirat mora dodatnu kutiju u kojoj je poluga da raspodeli sajle.Fali mu ovakva kutija s polugom.
free photo hosting

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381
@Derbi je obaviješten putem privatne poruke (nadam se da će razumit o čemu piše) da je njegov tekst totalno nerazumljiv zbog translatora koji je koristio.
Ja sam mislio da ima problem s montiranjem plastika gasa i gašenja......
Nema smisla da nagađamo šta ga muči

teškar

Član
Tu od
12 Pro 2010
Poruka
948
Bolje bi bilo da napiše na izvornom slovenskom, bolje bismo ga razumjeli.

tomotraktor

Aktivni član
Tu od
16 Pro 2012
Poruka
412
Pozdrav. Evo malo današnjih slika.

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

A na kraju je bilo. :(whew)::(whew): LP iz Kreševa.

Prilozi

• Slika0723.jpg
    Slika0723.jpg
    63.6 KB · Pregleda: 794
Posljednje uređivanje:

tomotraktor

Aktivni član
Tu od
16 Pro 2012
Poruka
412
Dali je netko, na seriji 730 prao rezervoar. I hidr. i gorivo, pošto je on popolovljen, i dali zna jel unutra ima kakvih filtera i slično, te način kako najbolje isprati. Skidao sam jučer pumpu nisk. pritiska i u njoj zapazio dosta mulja, pa bih isprao i rezervoar, vjerojatno to nikada nije urađeno. Hvala :eek::

Darko123

Član
Tu od
7 Lis 2013
Poruka
380
Ja sam cistio na mom 420 kad sam ga farbo i nema nikakvih filtera moj bio pun mulja nikad nije ciscen,a kad sam mijenjo filter goriva isto pun gliba ja neznam kako je traktor radio:cool2:

sumadinac

Član
Tu od
1 Sij 2013
Poruka
815
Na mom ima filter u rezervoaru,odozdo se stavlja,ja sam samo opro rezervar i fileter vrucom vodom,isto je bilo puno mulja,nego na mom je drugaciji oblik rezervara onaj starinski

Najnoviji postovi

Na vrh