Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 9,926
Tokarenjem, ali od prave kvalitetne bronce
Od čega imaju klipnjače? Neznam baš.U Trgo-Agenciju kod Kž imaju klipnjače. Možda bi koja pasala po mjeri uz neku doradu?
A kaj ja več dugo govorim.... poslije majstor ne valja.ovo što se nama plasira je trećerazredno smeće s astronomskim cijenama. Nije mi normalno da kad gledam dijelove u dućanu i svoje stare, uopće razmišljam da li stavljati novo kad vidim kako to izgleda a još kad se sjetim od kud dolazi odmah mi se smrači.
To sa dijelovima je stvarno muka, znam kako sam se ja sad borio za Torpeda, u zadnje vrijeme uglavnom naručim preko trgovine "PARTNER" iz Krapine, imaju dobavljača iz SLO. Dosta dijelova ima i "GAŠPAR" trgovina iz Zaprešića. Naručio sam šuplju osovinu, u sredini premala rupa, nismo mogli staviti kroz nju vratilo, pa smo morali proširivati rupu. Također naručim nove pakne za ručnu kočnicu, ne pašu rupe prema starima, pa opet buši na novo da sam mogao staviti fedre. Semering i slične stvari uopće nemaju na zalihama i čekaš po tjedan dana dijelove, katastrofa.Nisam baš vidio da imaju traktorskih alu malo tražim da vidim. Sad baš tražim vani da vidim kakva je situacija s tim dijelovima, ovo što se nama plasira je trećerazredno smeće s astronomskim cijenama. Nije mi normalno da kad gledam dijelove u dućanu i svoje stare, uopće razmišljam da li stavljati novo kad vidim kako to izgleda a još kad se sjetim od kud dolazi odmah mi se smrači.
Iz koje ere je ta slika?U T-A kod Kž!
Probaj PITATI OVDJETražim klipnjaču za ono što zovemo ARAN