u selu Drenje ponovo krađa traktora,iz dvorišta firmepunch)::icon_twisted:
znaći i ovi iz EU drpaju kao veliki,koliko sad bude prijatelj popušio love na njemu,znači to je uigrana ekipa ukrala koja je i papire i granicu sredila,ali opet bude itvisio onaj koji je najmanje kriv,lopov se bude izvukao:icon_redface::icon_redface:ujedno i pohvala vašoj policiji
Mislim da nas sve zanima tijek događaja od nestanka pa do vraćanja traktora vlasniku kako bih si mogli u nekima situacijama sami pomoći.Nije bilo s tim traktorom baš tako kako ti misliš ali dobro traktor je pronađen hvala bogu! I nije bio kupljen u Italiji. Sve ču vam ja objasnit kako je bilo samo počekajte još da traktor dođe nazad kod vlastnika.
Mislim da nas sve zanima tijek događaja od nestanka pa do vraćanja traktora vlasniku kako bih si mogli u nekima situacijama sami pomoći.
Treba znati da se rijetki i skupi primjerci rijetko otuđuju - kradu. Skupi primjerci uglavnom se otuđuju za poznatog naručitelja - kupca jer je vrlo opasno takvu stvar otuđiti i čuvati dok pronađeš kupca.
Predmeti koji su brojni i manje vrijednosti na tržištu kroz rezervne dijelove u kraćem roku pronalaze kupce. Što ne nađe kupca ide kod sakupljača sekundarnih sirovina.
Mislim da nas sve zanima tijek događaja od nestanka pa do vraćanja traktora vlasniku kako bih si mogli u nekima situacijama sami pomoći.
Treba znati da se rijetki i skupi primjerci rijetko otuđuju - kradu. Skupi primjerci uglavnom se otuđuju za poznatog naručitelja - kupca jer je vrlo opasno takvu stvar otuđiti i čuvati dok pronađeš kupca.
Predmeti koji su brojni i manje vrijednosti na tržištu kroz rezervne dijelove u kraćem roku pronalaze kupce. Što ne nađe kupca ide kod sakupljača sekundarnih sirovina.