• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

ULJA I OSTALA MAZIVA

• Temu pokrenuo seljaček
  • Datum prvog posta

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Po meni bolje ikakve masti u lezaju i na ostalim povrsinama di je treba nego da je na suho tak da ja stalno Ininu tovatnu zutu koristim za sve i sve 5 jedino kad kojeg strojara zeznem pa dobijem kakvu malo "bolju" mast:D::D:

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
ininu litijevu ovaj više ne kupuje , hvala ini na dugogodišnjij suradnji -pukla ljubav

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,522
Nisi rekel zakaj ne kupuješ: ne valja (zakaj) ili imaš jeftiniji izvor (čitaj badava)?
A koju onda mast koristiš i u čemu je bolja?

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Za stvari koje mi doma podmazujemo svaka je dobra samo da je masna i žuta.:icon_super:
Svaka marka je dobra samo nek je jeftina.

hodor

Dobro znana faca
Tu od
22 Sij 2013
Poruka
1,746
A kakva je to kolna mast?

U mom kraju riječ kolomaz potjeće još iz vremena kad se po potocima ili grabama( naravno, ne svim) skupljala sirova nafta koja se koristila za mazati kola i za gorenje. E sad jel to tak....:icon_question:

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Nisi rekel zakaj ne kupuješ: ne valja (zakaj) ili imaš jeftiniji izvor (čitaj badava)?
A koju onda mast koristiš i u čemu je bolja?
Ne maže , ustvari maže ali mene po novčaniku :drink:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,522
'Ajde onda reci dobru zamjenu, ionak više nemam zalihe Lipleksa.
Jedino mora biti zelena (japa su alergični na crvenu).

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
'Ajde onda reci dobru zamjenu, ionak više nemam zalihe Lipleksa.
Jedino mora biti zelena (japa su alergični na crvenu).

onda kupi Lotos zeleni je i malo čvrčće drži od LIS 2,
ali zamene je još uvjek nekak najbolji Renolit samoi je crveni :icon_e_wink:

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Naravno da imam , od kad me oficir isprepadal s svojim kanticama više nikad ne bum vstrahu.

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,906
koristim mast Fuchs renolit BFX (crvena) i izuzetno sam zadovoljan sa njom , a ležajevi i sve ostalo što se maže još bolje :icon_wink:

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Dok potrosim Lis 3 sta ga jos imam prelahim na tu istu Fuchsovu.

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,872
Dečki moji pa koliko ja kaskam za vama ? Ja tek sad prelazim na LIS3. Ima jedna dobra stvar za lance. Litijeva mast u spreju. Imam ju doma več jedno 2 mjeseca ali sam totalno zaboravio na nju. Nešta slično spreju za podmazivanje lanaca na motorima i nije skupa. Oko 30-tak kuna

StricVujc

Član
Tu od
1 Tra 2010
Poruka
835
RenCo litijeva mast u spreju 20kn

Nego je ko kupoval inina ulja u njihovom dućanu u radničkoj u zg? Je tam kaj jeftinije ili ne?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Je jeftinije.
Ako uzimaš bačve po 200 litri ili karnistere po 10 ali ih uzmeš paletu........
To tebe sigurno ne zanima

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Uspio sam se malo ogrepst za mast ako je dobra za Jcb i Bobcat stari dvije godine onda je dobra i za Imt i ostale lezajeve:(rofl)::(rofl):

Najnoviji postovi

Na vrh