• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

ULJA I OSTALA MAZIVA

• Temu pokrenuo seljaček
  • Datum prvog posta

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,138
Planjkača ima držalo ćak možda preko metar.
Čovjek stoji i mlati po drvetu koji je od zemlje podignut nekoliko cm.

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,923
@dejan.d koristio sam neko GrenCut unazad 3-4 godine, sada ga nije bilo pa uzeo Pantherol sa kojim ni prije nisam bio zadovoljan, ali sada kao neka poboljšana formula, ofarbali ga u neku plavo-zelenu boju ali i dalje mi smrdi na hipenol..sada zadnje sam kupio Husqvarna all season i čini mi se da je ok, za sada sam potrošio jednu kantu i bolje mi je od pantherola

btw, ovakva sjekira u mom kraju se zvala Bradva, jedino što držalica ne bude ovak ravna nego zakrivljena i postoji lijeva i desna, a stari majstori su ih koristili za tesanje građe

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,782
Mmm ajd da malo uspalimo narod 👹

Jeri se ikada netko udarijo po malom prstu bradvinom? 🤭😂😂

Slušanje lokalnih naziva, čak i krivih, pa i pametovanja o istoj stvari za: 3, 2, 1... 🤣🤣

Najnoviji postovi

Na vrh