• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

ULJA I OSTALA MAZIVA

• Temu pokrenuo seljaček
  • Datum prvog posta

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,143
Planjkača ima držalo ćak možda preko metar.
Čovjek stoji i mlati po drvetu koji je od zemlje podignut nekoliko cm.

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,925
@dejan.d koristio sam neko GrenCut unazad 3-4 godine, sada ga nije bilo pa uzeo Pantherol sa kojim ni prije nisam bio zadovoljan, ali sada kao neka poboljšana formula, ofarbali ga u neku plavo-zelenu boju ali i dalje mi smrdi na hipenol..sada zadnje sam kupio Husqvarna all season i čini mi se da je ok, za sada sam potrošio jednu kantu i bolje mi je od pantherola

btw, ovakva sjekira u mom kraju se zvala Bradva, jedino što držalica ne bude ovak ravna nego zakrivljena i postoji lijeva i desna, a stari majstori su ih koristili za tesanje građe

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,782
Mmm ajd da malo uspalimo narod 👹

Jeri se ikada netko udarijo po malom prstu bradvinom? 🤭😂😂

Slušanje lokalnih naziva, čak i krivih, pa i pametovanja o istoj stvari za: 3, 2, 1... 🤣🤣

dejan.d

Dobro znana faca
Tu od
28 Pro 2011
Poruka
1,005
@dejan.d koristio sam neko GrenCut unazad 3-4 godine, sada ga nije bilo pa uzeo Pantherol sa kojim ni prije nisam bio zadovoljan, ali sada kao neka poboljšana formula, ofarbali ga u neku plavo-zelenu boju ali i dalje mi smrdi na hipenol..sada zadnje sam kupio Husqvarna all season i čini mi se da je ok, za sada sam potrošio jednu kantu i bolje mi je od pantherola

btw, ovakva sjekira u mom kraju se zvala Bradva, jedino što držalica ne bude ovak ravna nego zakrivljena i postoji lijeva i desna, a stari majstori su ih koristili za tesanje građe
Gledal amerikancu koriste ulje od soje. To je ostatak kaj se praviju sojine tropine.

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,925
jedan lik sa kojim sam davno radio je koristio prerađeno motorno, ali pošto je ulje mjenjao svakih 250-300 rh bude mu previše rijetko pa je dodavao jestivo...kaže bolje se lijepi za lanac...možda je prodao patent amerima 😁

zagorje

Aktivni član
Tu od
4 Lis 2011
Poruka
363
lucnica.png

Okolica Ivanca i Lepoglave -Lučnica

dejan.d

Dobro znana faca
Tu od
28 Pro 2011