Baš se pitam koja od njih je kvalitetnija..ova koja može na sve ili ova koja mora ...na bok te pitaj kajAko je kvalitetni trimer onda se nemoj igrat nego baci. U kineza od 600kn livan sta god ima, nalijen jos ulja i vozi. Za sad je ok.
Onda voziš na aspen...pilu ili trimer od 500-1000 eura i onda skrtarit na par litara benzina. Sto je sigurno sigurno.
Sipaj u kosilicu ili još bolje auto... Moj samuraj je popio litara i litara mješavine 😁Sto raditi kad mjesavina stoji neko vrijeme u boci i benzin pojede ulje pa izgubi onu ljubicasto roza boju i bude nekako zuto svjetlo zeleno? Dodati jos ulja da vrati boju i sipat u trimer ili obavezno baciti?
ja od kineza imam sisac za zivicu i ono puhalo za lisce, od fuxteca ali to je 100% kinez. sipam unutra 2% mjesavinu koju koristim u trimeru i motorkama i nis im nije. a imaju vec 10 godina i dosta se naradePošto baš nemam iskustva sa kineskim no name proizvodima... i mene je ovih dana jedan pronašao. Radi se o bušaču rupa. E sad, preporučljivo je, kako je kinez preporučio, 4% posto mješavina (Ina dvotaktol). Napravio sam za probu pola litre i pustio ga da radi no previše dimi i baca ulje na auspuh. Da li je to prejaka mješavina ili bi možda mogao preći na recimo 2% sa Husqvarninim Ls+, polusintetika?