ja od kineza imam sisac za zivicu i ono puhalo za lisce, od fuxteca ali to je 100% kinez. sipam unutra 2% mjesavinu koju koristim u trimeru i motorkama i nis im nije. a imaju vec 10 godina i dosta se naradePošto baš nemam iskustva sa kineskim no name proizvodima... i mene je ovih dana jedan pronašao. Radi se o bušaču rupa. E sad, preporučljivo je, kako je kinez preporučio, 4% posto mješavina (Ina dvotaktol). Napravio sam za probu pola litre i pustio ga da radi no previše dimi i baca ulje na auspuh. Da li je to prejaka mješavina ili bi možda mogao preći na recimo 2% sa Husqvarninim Ls+, polusintetika?
Ne bi ja... Ne rabim ja to, preskupo mi je.Sad bi ti sve 😤
Vrijeme u traktoru se podrazumijeva bilo da ga napuniš iz netom, ili godinu ranije otvorenog kanistera.Ako ti stoji godinu dana u kernistru i još godinu dana u traktoru,koliko je to?
U pravu si, ja u svoj takav motor točim super 5novijim motorima di imaju pusti senzori, dpf, katalizator sigurno nije poželjno livat ina super 3
Već je potrošeno 😉Toči i vozi.
Ako te strah pokloni ga meni
Ja sam vozil yamahu DT125 na to ulje. Uzimao pakete po 12 litara. Čini mi se da me izašlo 88 ili 90 kn..Jos sam imao za 5 litri napravit, trebalo je kupit novo. Zum na cijenu jer neki proizvodaci prepakiravaju te prodaju za 10+ eura vise, a razlika u kvaliteti izmedu njihovog i zumiranog je nula.