M
mladen
Guest
Re: sijanje uljane repice
imal ko odgovor na ovo pitanje
imal ko odgovor na ovo pitanje
mladen kaže:ljudi imam jedan problem sa repicom danas odem u nivu i iscupam jednu bilku u koje su donji listovi pocrvenili i nijemi izgledala veselo kad imam sta i vidit na korjenu bilke imaju neki tanki mali bjeli crvi koji su precnika pola milimetra prvo sam mslio da nisu male zilice al reko kako da se mrdaju i korjen je poceo trunit al kod mene nema taki puno biljki kolko ima kod mog pajde malte ne svaka druga biljka, pa vas pitam dal ko zna sta je to u pitanju i jelo ko se sa tim susreto sta da preuzimam :roll:
mladen kaže:nisam nista jos preuzimo jer nesnam stabi gdje god sam se obratio niko mi nezna dat savjet jer se niko nije susreto sa takim problemom, de mi reci kako ti crvi u repi izgledaju jesul slicni kao sto sam ja opiso, de mi reci u kojoj kolicini ga koristis i sa kolko vode po hektaru. i ja sam posijo trijangle koje me je kostalo papreno 115e vrecica pa ga bas nebi volio zaorat
Zašto toliko puno gnojiva u jednoj prihrani? U gospodarskom listu piše da biljka ne može odjednom usvojiti tolikuagrotehničar kaže:Slika od prekjučer, prihrana repice, oko 300 kg KAN-a po ha
Obrisan neispravan link.
Ova privremena hladnoća joj neće naškoditi jer se još nije počela izduživati stabljika, znači još nije počeo tzv. bujni porast
agrotehničar kaže:i na njih odlično djeluju svi registrirani piretroidi