• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Umjetna gnojiva

O

ObrisanŽ28

Guest
Mađar ima jeftin plin a naši nemaju mozga.
Davno sam prestao s kutinom raditi jako loši rezultati na usjevima.

O

ObrisanŽ28

Guest
Ja sam ove godine zorku i yare nešto od kutine samo kan jer nije bilo ničijeg.
Ali nemožeš odvagnuti jer opet suša mjesec dana bez kiše.

Stjepan2000

Član
Tu od
3 Ruj 2020
Poruka
71
Kakvo je stanje i cijena sa gnojivom, prica se da je nesto pala cijena, sad je pitanje jel bi bilo pametno nabavit bar nesto prije jeseni dok ce opet vjerojatno cijene rasti...

cvajko997

Iskusan lik
Tu od
29 Tra 2020
Poruka
751
Definitivno, ako imaš keša, ionako ćeš morat kupit ako pitaš. Jer cijena plina će rast do neba, u jesen ide veća potražnja. Doslovno tko mora kupit i MOŽE, neka kupi. Ja regres čekam, doma se nakupilo jako puno posla tako da 3 tjedna GO ide na kućni posao. Čista uživancija, bez stresa. Jedva čekam. :D Tak da bih mogao na to potrošit dobar dio novaca. 15-15-15 i kan za na godinu i jesen. Istina, meni ne treba previše, al i to kaj mi treba mi je skupo za dat. Bez njega ništa, ne isplati se sijat.

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,704
Znači i Petrokemiju če naši poslušnici sahraniti i poslije toga ide podravka :unsure:. Nadam se da sam u krivu

Ivan00

Član
Tu od
29 Stu 2020
Poruka
93
Petrokemija Kan 728 Npk 760 Urea 1140 u Poljocentru
U Ktc-u Petrokemija urea 880 kn,dva slepera prodana u dva dana. Trebalo bi jos doci kroz tjedan dva ali se ne zna po kojoj cijeni.
8-15-15 zorkin 704 kn
8-12-24 zorkin 740 kn
0-20-30 zorkin 828 kn
U agronomu ima nekog češkog kana po 705 kn i mađarske uree po 760 ali samo u jumbo vrecema.
Sve navedeno se odnosi za Bjelovar.

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,427
A tko će i praviti zalihe kad su pravili zalihe dok je UREA bila 1000kn za metar, pa neće je sada prodati za 700kn valjda - čisti gubitak.
Tako da, ako se može negdje friško ili direktno od dobavljača nabaviti... Sve ove poljoprivredne trgovine i trgovinice računajte da je cijena od 20 - 30% viša.

Ivan00

Član
Tu od
29 Stu 2020
Poruka
93
Trgovac mi kaze da petrokemijina urea nije njihova vec yarina i da se samo prepakirava kod nas i prodaje pod petrokemiju. Ako je istina,onda je to zalosno..

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,945
Sve je kod nas jadno i žalosno, INA, Petrokemija... Imamo državu kakvu nas mnogi nismo htjeli. Sanjali smo Alpe-Adria, a dobili rat, pretvorbu i privatizaciju, te ne sposobne političare, sposobnije za kriminal nego pošten život.
Snađi se druže - uvijek pomaže...

cvajko997

Iskusan lik
Tu od
29 Tra 2020
Poruka
751
Ako je jeftinije prepakirat i prodat, sa nekom zaradom, onda svi znamo koliko je situacija u K. Nema svojih izvora plina, neisplativa proizvodnja. Industrijska struja je isto skupa. Steta.

domo1984

Dobro znana faca
Tu od
22 Srp 2014
Poruka
569
Iz Zorke se izvozilo gnojivo u rifuzi u Bugarsku sad iz Bugarske uvozimo gnojivo u vrećama od Petrokemije.

Prilozi

• 20220620_151213.jpg
    20220620_151213.jpg
    26.1 KB · Pregleda: 33

Najnoviji postovi

Na vrh