• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

UNIVERSAL

vladimirec81

Član
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
300
čija je hidro glava? pretpostavljam da su dize na 230, to bu sad trošilo ko upaljač :). čak mi se po zvuku čini da je ler gas malo premali pa ga regulator diže. inače milina za čuti :(y):. Kak se čini kvaliteta emajl auspuha? moj je originalni dole na spoju s koljenom spucal a i pitanje u kakvom su stanju pregrade jer je dosta glasni

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Ne znam čija je glava a dizne su na 210 bara. Nisam ih stavljal na 230 jer smo ih prije stavili na manje jer nismo znali jel do njih ili do pumpe loš rad motora. Sad mi se nije dalo ih skidat a majstor je rekao da slobodno tako ostane.
Lonac je za sad ok.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,791
Meni se čini da je to ok, svaki malo "frflja" na leru.

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Znači to bi bilo ok? Vidjet ću još jel ima kakvih poboljšanja ako pumpu malo zakrenem. Mislim da ju bez obzira na sve neću skidat dolje, barem dok ga malo bolje ne upregnem. Kako sam već napisao ovak na prvu, snage ima, pali super jedino mi se čini da je ler gas malo veći. To ne mogu provjerit jer mi sat ne radi.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,791
Meni to baš ne izgleda preveliki ler.
Ostavi to malo nek se glava razradi pa buš videl onda.
I da, ja bi ti preporučil da spališ barem rezervar goriva u kojem uz naftu staviš malo dvotaktola,

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Baš sam to mislil pitat za dvotaktol, kolko da ga stavim na 50 lit.?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,791
Dvotaktol ima najbolja svojstva mješanja s gorivom pa bolje njega natočiti, ali može za silu i motorno.
@ mane, dva - tri deci uvrh glave.

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Imam ovo od Husqarne pa ću njega natočit, sumnjam da ću sad za zimu točit više od pol rezervara u njega tako da će kakvih 1 deci bit dosta.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,791
Dosta, a lako na prolječe kad počne sezona odradiš još jednu rundu.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,791
TTS ide kod jakodimaca koji nisu u fazi pa zaudaraju, za ostale je bilo kakav ok :(rofl):

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Mi stalno mešamo stihlov dvotaktol s plavcem...od kad je bilo ono sa Sameom, nema jebe više :D:

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Danas malo probali traktor u vožnji i sve je ok, čak ni ne dimi dobro radi i vuče. Upalil popodne čak i bez grijanja nakon 3-4 okretaja al ostaje problem dosta jakog frfljanja na leru i dimljenja ko parnjača. Malo sam zakrenuo pumpu u lijevo i dimljenje se značajno smanjilo al se onda pojavilo lagano tuckanje u motoru.

https://www.youtube.com/watch?v=Av0Cht8zN8k

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,791
Normalno kad mu je prerano paljenje.
Vračaj to nazad, nije mu to zdravo.

Najnoviji postovi

Na vrh