vladimirec81
Član
- Tu od
- 12 Ožu 2009
- Poruka
- 300
Danas se akcija nastavila. Držala me fobija od nafte u ulju kroz ac i bosch pumpu pa kaj sad, posel čeka, nije sigurno tak terati... Stavljena nova AC pumpa - PN navodno slovenska ( čak izgleda skroz solidno) ?! Staro ulje, dok se ohladilo, uopće nije bilo rijetko samo je po sebi imalo sitne mjehuriće - pitaj boga kad je to bilo natočeno. Na navoju za filter ulja imam cjev clap):. Znači novi filter + Super 5 i nakon 3 sata tanjuranja na ler gasu iberlaufa - NEMA ! :icon_pray: Naravno da sam ulijal cijeli motor s uljem ne moram ni spominjati. ig:
E sad u radu na komade malko ko da kašljuca - to budu dize i pumpa prek zime išle na servis. Getriba ili diferencijal se malo čuje kad se zgrijal al to valjda tak mora biti. Jedino me muči kaj se treba jako nježno puštati kuplung, negdi sam čital da ima nekakvi gumeni ublaživač na nosaču viljuške druk lagera obzirom da nema fedre na lameli - kolko je to posla s tima ak je to to?
E sad u radu na komade malko ko da kašljuca - to budu dize i pumpa prek zime išle na servis. Getriba ili diferencijal se malo čuje kad se zgrijal al to valjda tak mora biti. Jedino me muči kaj se treba jako nježno puštati kuplung, negdi sam čital da ima nekakvi gumeni ublaživač na nosaču viljuške druk lagera obzirom da nema fedre na lameli - kolko je to posla s tima ak je to to?