Nisi shvatil poantu. Tih traktora je bezbroj po svijetu, dijelova bude i novih i rabljenih
Ja inače malo teže shvatam 🤪
Bude dijelova, samo kad ih bude
Glava nema, to smo prežvakali. Sve se da spasiti pa tak i ona ali popravak košta 500 euriča.
Na onom s videa je zupčanik poderal blok, blok samo rabljeni ili kemija po mojoj ideji.
A gde je sve ostalo, kad su se pribavili zupčanici, ležajevi, osovine, bregasta je trebala druga, pumpa ulja, sklopovi.... popravak motora košta ko svetog Petra kajgana.
Čovjek taj traktor tek planira kupiti i ja ga samo upozoravam da su več sad neki dijelovi problem, a kroz koju godinu kaj bu bumo vidli, ko poživi.
I Tomosa je još uvijek bezbroj, kak i zaljubljenika u njih pa smo došli do toga da kupujemo stare rabljene dijelove koje smo prisiljeni obnavljati.
Sad je zastoj s klipovima, ne proizvode se trenutno. Iz Italije su mi odgovorili da budu pustili u proizvodnju cca 100 komada krajem idučeg mjeseca pa ko ufati....
Ali ista situacija je i za druge starije marke, to ti najbolje znaš.
Kaj bi onda rekli za japance...pa ih svejedno ljudi kupuju.
Odeš ko Čegeca ili Hubzina danas i Zetora kupiš u dijelovima do u šaraf
Znam za Japance, zato si ja takav bilo kakav stroj ne želim imati na dvoru, a vidim i ti ih voliš čim ih malim slovom započinješ 🤭🤭
Ne znam, ja bi uvijek uzeo unija, imao sam dva, sad je ostao 1, i nemam nikakve zamjeke, osim na mehanicare koji se ne drze rokova i dogovora...
Reci kad mozes i koliko dodje, ak mozemo malo usparat super, ak ne delaj... uvjek dam barem 50% akontacije, ostalo kad napravis, jbg i nikad nije rok ispostovan...
Ja tebe razumijem i ne velim da taj traktor ne valja. Ja samo upozoravam da bude problema oko nabave dijelova jer sam ih ja imal.
Kaj se majstora tiče.
Taj koji uzima akontaciju za mene nije majstor.
Napišeš spisak, pošalješ čovjeka po dijelove ili odeš sa njim ako se ne razumije, ako kaj sitno fali kupiš i kad si gotov naplatiš.
Ili čekaš poticaje jer onaj koji popravlja je u tom lancu uvijek zadnji koji dobije svoj dio kolača 🤭🤭