• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

UNIVERSAL

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
Pa nije da sam malo trazio... prije dvije god nisam mogao dobiti 8, nudili mi 7,5. Sad sam ga prodao sam ga za 10, novi je placen 13, otplatio se 5 puta ali nisam pohlepan...i da moje vrijedi vise nego ostali... kod mene je obavio kaj je trebao i ide dalje.... ali ne svidja mi se taj prevarantski nacin.... kak je rekal francek...sljam drustva...
Ovdje ga ja čak pomladio s godinom i RS. Prijavite se na Facebook

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,310
Nek mu je sa srecom... bas 88 hiljada za traktor 3 cilindra...ne znam bas. Moj sogor sad uzeo case 745 xl s prednjim utovarivacem stol za 10 hiljda. Sad ispada da uni drzi jace cijenu nego zetor... mada i jedan i drugi se mogu skriti od case...

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,269
Namontiran anlaser, al zaboravil slikati prije nego sam zaštitni lim stavil. Iskra-mahle. Jako je brz, traktoru je ve dost 2 sekunde verglanja, pali na zub kak bi se reklo..
Znači da ima još snage v njemu i generalka se odgađa do daljnjeg 😀

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ti si kupil novog a ja starog, ali ko novi je👍🤣💪

Evo upravo sam bil na izletu u Rumunjskoj,sad moram videt bi ga del na cug ili autobus da ti ga do Čakovca dopelja, nema do Rumunjske tehnike, 3kw palil bu na pol zuba. 💪

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,807
S tim bu teško palil na zub

Namontiran anlaser, al zaboravil slikati prije nego sam zaštitni lim stavil. Iskra-mahle. Jako je brz, traktoru je ve dost 2 sekunde verglanja, pali na zub kak bi se reklo..
Znači da ima još snage v njemu i generalka se odgađa do daljnjeg 😀
To su novi uzeo?

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,269
@mane je, novi je to. V traktor univerzal sesvete naručil..
Malo ima grdi zvuk, vjerojatno zbog različite potrošenosti zupčanika, al bude se prilagodilo.. Bitno da kresne 💪💪

@Kupljenec pa to tje z internacionala, viš da je crvene boje.. Rumunji su plavi 😉

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,807
Fućkaš automat ak je unutra loš.
Ima neki lik, Plahutar se preziva ili tak nekak negdje iz Krapine ili okolice. On ih reparira i dobro napravi. Ja sam mu bil slao poštom od onog drugog Unija kaj sam imal i odlično ga je sredio. Kod mene ovi kaj ih popravljaju su rekli da mu više nema spasa, on ga sredio samo tako.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,507
Za njega na žalost u našem kraju ne možeš čuti dobru riječ, pogotovo u vezi anlasera. Osobno sam to osjetio na svojoj koži, a i vidim po grupama da ga ljudi dosta kude.

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,807
Kaj da?
Jedino ak se pokvario zadnjih godina.
Evo ja sam stvarno bi zadovoljan sa njegovim poslom. Odradio je alnaser samo tako, vrtio je ko nikad do tada. Traktor sam tako i prodao nakon par godina.

AcaS

Novi član
Tu od
21 Ožu 2022
Poruka
13
Molim da mi neko kaze pouzdano, koje gume su fabrički predviđene za Univerzal 445 iz 1988.godine. Totalno sam sluđen od saveta komšija

AcaS

Novi član
Tu od
21 Ožu 2022
Poruka
13
Dimenzija, da li da stavim 12.8 R28 ili 14.9 R28

Posljednje uređivanje od moderatora:

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,807
Šta piše u papirima, prometnoj?
Ja bi išao na 12.4-28, 14 su preširoke

AcaS

Novi član
Tu od
21 Ožu 2022
Poruka
13
Traktor nije nikad registrovan a komšije sve redom stavljale veću dimenziju jer su navodno time dobili "sposobniji" traktor.
Lično više volim da pratim fabričke upute, zato sam od vas tražim savet

Posljednje uređivanje od moderatora:

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,507
Kod nas ih ima da su dolazili tvornički i sa sve tri dimenzije, 12.4, 13.6 i 14,9 , ja imam 12,4 i planirao sam ići na veću al nema potrebe za sad.

Najnoviji postovi

Na vrh