Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 9,928
1980. 539 je koštao današnjih 5200€, a tad je bila i inflacija!
37tkn+carina+PPPrevedeno u današnju valutu to bi bilo?
Dobar je...tesko je reci, ima obican most, 10,11... ali to je zahvalan traktor, samo da su stavili bolju kabinu u proizvodnji...
Zakaj bi te čudili komentari,pa nisam mislio da su tako skupi djelovi,bilo mi čudno da si dao toliko za djeloveZato me cude neki komentari jel su fulao nulu...i sl..
Prednja vuča radi narijed i nazadDobar je...tesko je reci, ima obican most, 10,11... ali to je zahvalan traktor, samo da su stavili bolju kabinu u proizvodnji...
Ako je mehaničar moral na teren izači ne razumijem zakaj bi to bilo puno za posel?Ak je dal 200 kn za zamjenu AC pumpe onda ništa čudno da je otišlo 50tkn za uređivanje cijelog traktora
Kvare se, ali se o tome na ovom forumu javno ne piše.... pitaju na pp i onda opravljaju sami ili se koriste jubtubom pa strgaju i onda dođu na pp plakat 🤭ne znam koliko drugi placaju mehanicare i kako odrzavaju strojeve? Traktore i drugu mehanizaciju ili nikom nis ne odlazi?
@ZJ Očekival sam tvoj komentar na ovaj traktor s obzirom da kad se na vidikovac doma spenješ vidiš ga. Vjerujem da znaš čiji je