Imam ti ja u papirnatom obliku 445 DTC ako si ga želiš iskopirati.Zahvaljujem, to je sa nekog online ili privat kataloga? Moram riješiti pravi katalog a nisam ga još našao kod nas tu za prodaju.
jel imate možda za prodati proširene felge za 445 ?
Da odgovorim za ostale.. Da, taj šaraf sa slike je za ispuštanje ulja.. Na mojem je bilo neke metalne prašine, ne previše. Isto tak i na poklopcu filtera. Ulja ide po ovome kaj vidim točno 20L. Ovo staro kaj sam istočil je bilo cca litru manje. Za točenje ili kroz rupu gde je šipka za mjerenje razine ulja ili ima šaraf kod mjenjača naprijed lijevo, malo je nespretno jer je nagurano skroz naprijed, al je veća rupa pa brže ide tu nego kroz ovu drugu.Planiram promijeniti ulje hidraulike na 550DTC. Mi može neko reci jel ovo šaraf na kojem ispustam ulje ili neki drugi? Ili moram ispumpavati? Mijenjam usput i filter, naravno. Također, ak neko ima neki savjet na kaj pripaziti pri zamjeni, cijenim
Krenul sam prvo samo filter očistiti, al kad sam ga otvoril iscurilo je malo ulja maslinasto zelenkaste boje. Traktor sam kupil prije 4 mjeseca, pa ne znam kaj je prije gazda imal nutra. Zna neko kaj bi to bilo? Ja sam sad kupil 20L transhidrola 85. Pretpostavljam da je to to kaj treba iti nutra.