Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
To i je problem on je namontiral pumpu stavil 3 na četri tak palil traktor i normalno neče onda je mene zval ja sam opet skinul poklopac i 3 je na 4 kaj sad da delam?
Ja imam ovo to je od utb long kak su ga za izvoz zvali al to je isto ja sam mjenjal u prvom diferencijalu ulje i sad spušta na kuglama kak su oni čistači ni jako al kaplje hipenol 90 isto ide i i zadnje bočne reduktore , kad sam spuštal ulje van je išla mast više nek ulje vjerojatno zato kaj nebi spuštalo
Danas sam gledao prednji diferencijal i dosta mi je to gusto unutra, ne fali ga na sreću ništa ali ga bi ipak zamijenio, tko zna da li je ikad mijenjano. Nadam se da sad kad ga zamijenim neće puštati nekud , sad koliko se brzo vrti ne znam.
U našem Š... je "Hipenol" 320 otraga u reduktorima, a u prednjem mostu (obzirom da ima planetarne reduktore) je nekaj poput TH JD50 (Akros Multi F 10W-30).
To je nešto tipa ko tekuća mast? Nisam uopće viđao kod nas u prodaji takvu gradaciju. Na sreću nisam trebao rastavljati most kod DT pa ne znam puno o njemu ali pretpostavljam da su odmah na izlazu iz diferencijala semerinzi a poluosovine da nisu prema kotaču u ulju? Idem baš pogledati za fiata što pišu na netu.
U našem Š... je "Hipenol" 320 otraga u reduktorima, a u prednjem mostu (obzirom da ima planetarne reduktore) je nekaj poput TH JD50 (Akros Multi F 10W-30).
Bok ljudi,bliži se sezona malčanka trave pa me zanima jer sam novi u tome i kupil sam malčer novi i zanima me kak ga narihtati dal sanjke kod valjka spustiti ili ne dirati uopće ili ga na topling samo dignuti da ide po valjku