• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Uređenje traktora-ozivljavanje starih strojeva

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,817
Aha ... s miniwašem , razrezanim kernisterom , kistom i sredstvom za odmaščivanje :madmana:
Neče moči, taj dio bi trebali riješavati mali dioničari :lol:
Šteta da tu gubiš vrijeme

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,527
Neče moči, taj dio bi trebali riješavati mali dioničari :lol:
Šteta da tu gubiš vrijeme
Znači ipak špek za čvarke ;) :rolfer:

torpedo 7506

Član
Tu od
6 Pro 2010
Poruka
135
evo i mojega malo
picture.php

bole

Član
Tu od
7 Sij 2009
Poruka
639
jedna primjedba što mu niste vrata i krov obojali tamno plavom ovako izgleda baš gadno cijeli zeleni :cry:
od čega ti je taj volan unutra :scratch

B

BAGERISTA

Guest
evo i mojega malo
picture.php

Je bilo dosta troška,,,,vidim da nesreča ne fali........,,,...ali tako je kad se radi i još se ovako nešto desi,,,da si čovijek,,j..ja pojede od muke...

torpedo 7506

Član
Tu od
6 Pro 2010
Poruka
135
ja sam htio vrata i krov ofarbati crnom ali je ovaj cijelu kabinu prefarbao u zelenu volan je orginal od torpeda takav je bio na njemu kada je izgorio,oni stariji imaju one visoke; ovo je niski u traktor je poslje nego je izgorio uloženo 3000 eura

danot

Član
Tu od
2 Srp 2009
Poruka
633
Auu, meni se ovo desilo na auto Peugeot Partner prosla godina, i od tada obavezno imam PP aparat,da sam imao PP aparat sprecio bi veca katastrofa, strasno je videti kak gori...
Popravio sam auto ali bilo gadno.

Preporuka moja PP aparat u svako vozilo, cak i doma.

torpedo 7506

Član
Tu od
6 Pro 2010
Poruka
135
ma jedva sam gledao kako gori taj sam traktor kupio iz Dubrovnika traktor je 97godina bio je ko novi bila je tapicirana kabina nije imao 3000rh samo sam mu gume bio kupio platio sam ga 8000e sad bi kupio djelove za kabinu i jos jednoga ovakvog ali nikako da nesto nađem

B

BAGERISTA

Guest
A ča reč,,,ni lako gledat kad ti nešto za par minuta nestane u dim.:shock:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
ma jedva sam gledao kako gori taj sam traktor kupio iz Dubrovnika traktor je 97godina bio je ko novi bila je tapicirana kabina nije imao 3000rh samo sam mu gume bio kupio platio sam ga 8000e sad bi kupio djelove za kabinu i jos jednoga ovakvog ali nikako da nesto nađem

sreca u nesreci je da i gume nisu planule!
katastrofa, ovo covjeku zbilja da na razmisljanje da si kupi PP aparat!
hm, trebal bi jedan veci i u kuhinju stavit...

Tu od
17 Lip 2009
Poruka
174
ali da tako nafta gori nije za povijerovat...a skoli smo ucili da
nafta tako se neda zapalit valjda---sta ja znam

nijel se kabina od temperature iskrivila?

N

Niksa01

Guest
Evo gledam vaše traktore koji su super uređene pa da i ja predstavim jedan koji sam oživio.Radi se o Krameru K-11,11 Ks jedan cilindar1955 godina,na motoru je oznaka Deutz,bez hidraulike,gotovo 100% originalni prvi dijelovi na njemu.Gledao sam ga desetak godina dok vlasnik nije promjenio mišljenje u vezi prodaje.Kupio sam ga prije nekoliko godina,stajao je u štaglju na suhom.Nakon pranja mislio sam ga samo prelakirati međutim htio asma napraviti kvalitetno tako da sam ga ispjeskario,zaštitio temeljnim premazok ,te LKW bojom koja je kvalitetnija od autolakova.Koristim ga za prijevoz manje prikolice za sitne stvari.

Uploaded with ImageShack.us

ovo je dio slika

Najnoviji postovi

Na vrh