matija case 5120
Novi član
- Tu od
- 1 Ožu 2022
- Poruka
- 12
Jer se može kupiti bez ležaja ili ide s njim i gdje kupiti
Sutra pogledam pa javim.Ako može pa mi recite oznaku
Okretal se bu i novi, to nek te ne brine.Ima lufta i okreće se u kučištu
30214Ako može pa mi recite oznaku
Jel proradio medo? Baš me zanima u čemu je bio problem. Jeste probali odzračit pumpu na onom vijku ispod lajtunga, čini mi se ključ 12Tak sam I mislil da bude
Pumpa je kod majstora, zapekli oni elementi gdje su federi. Smeće i hrđa.Jel proradio medo? Baš me zanima u čemu je bio problem. Jeste probali odzračit pumpu na onom vijku ispod lajtunga, čini mi se ključ 12
Hvala na odgovoru. Dobro da nije neki veći kvar ali sigurno i ovo košta pa kad se već rastavlja vjerovatno ide i izmjena nekih dijelova.ja sam imao isto problem sa gorivom ali zbog smeća u rezervaru.kad sam skinuo sa ac pumpe crijevo prvo je u karnister ispala slama i smeće pa onda nafta. Kupio sam ga sa neprozirnom taložnom čašicom a kad sam ju skinuo unutra uopće nije bilo sito.dobro je i prošlo pa nije dalje bilo kvara.sva sreća pa su za njega dijelovi jeftini i dosta je jednostavan za šarafanje. Neke stvari ne bi dirao nikako al dosta toga se može tko ima volje i malo smisla i uz pomoć ljudi ovdje prisutnih.Pumpa je kod majstora, zapekli oni elementi gdje su federi. Smeće i hrđa.