• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ursus C-335 MALI

damirko

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2016
Poruka
1,512
Dotegni graničnike s bočnih strana kućišta volana. Oni određuju koliko će uzubiti polumjesec u osovinu sa spiralnim navojem. Moraš paziti da ne pretegneš pa onda nećeš moći motati volan. Probaj prvo s time

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,054
I vodi računa da je luft uvijek najveci na sredini jer se na motanju nikad ne podere.

Postar

Aktivni član
Tu od
23 Stu 2012
Poruka
224
@Kure, pa kod nas kvalitet novog je upitan,kako se naleti.

@damirko, jesam probao ali bude teži volan,kad opustim za malo opet vremenom dobije luft.

@Muha,da logično da na sredini luft veći.

Pre par godina sam proklizao na kiši pa sam udario u betonsku ogradu. Graničnici na trapu mi pukli od udarca.
Moguće da se polumesec možda pokrivio tada.

Inače jedno vreme sam koristio 335 sa ugradjenim servo volanom,lepo radi, mada bi ja ostao na mehanici.
Realno mali ursuz kada sve ok, volan mu nije težak.

Najnoviji postovi

Na vrh