• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ursus C-335 MALI

tema

Novi član
Tu od
31 Kol 2024
Poruka
15
Ako se referirate na moje pitanje,možete li navesti ime dućana i dali šalju brzom poštom?
Hvala i pozdrav

Posljednje uređivanje od moderatora:

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,472
Livno nije malo mjesto, nemogu da vjerujem da nema dučana gdje se prodaju,,,ležajevi,,semerinzi,,remenje,,, itd.. ako nemozes se snaći, dadnem ti broj dučana pa se dogovori,,, al za dostavu vjerovatno bi mogo kupiti još nekoliko semeringa,

tema

Novi član
Tu od
31 Kol 2024
Poruka
15
Livno nije malo mjesto, nemogu da vjerujem da nema dučana gdje se prodaju,,,ležajevi,,semerinzi,,remenje,,, itd.. ako nemozes se snaći, dadnem ti broj dučana pa se dogovori,,, al za dostavu vjerovatno bi mogo kupiti još nekoliko semeringa,
Heh,u pravu si, Livno nije malo mjesto.Bilo dućana za traktorske dijelove, čak je jedan bio samo za Ursus,ali kako se masovno otišlo na zapad i slabo se ljudi bave poljoprivredom, nema niko interesa držati dijelove i opremu.Zato i ja tražim po piku i ovako i formacije na forumu.Ako ti se da pošalji mi adresu i kontakt te firme da mogu vidjeti šta sve imaju i naručiti u paketu sve šta mi treba.

Hvala još jednom i pozdrav

Sandokan65

Član
Tu od
1 Pro 2019
Poruka
37
Heh,u pravu si, Livno nije malo mjesto.Bilo dućana za traktorske dijelove, čak je jedan bio samo za Ursus,ali kako se masovno otišlo na zapad i slabo se ljudi bave poljoprivredom, nema niko interesa držati dijelove i opremu.Zato i ja tražim po piku i ovako i formacije na forumu.Ako ti se da pošalji mi adresu i kontakt te firme da mogu vidjeti šta sve imaju i naručiti u paketu sve šta mi treba.

Hvala još jednom i pozdrav
VUK COMERC BIJELJINA samo ukucaj na gugle mislim da salje i brzom postom.

Luka Bosnic

Novi član
Tu od
27 Kol 2022
Poruka
7
Pozdrav, ovo je mali Ursus i ovo su duga svjetla koja nisu istog intenziteta. Lijevi dugi far svijetli kao grijač, dok desni svijetli dobro. Pozicija je dobra na oba fara. Sve žarulje su nove, a masa na haubi je očišćena. Isti je slučaj i sa kratkima.
Imam 0 iskustva sa strujom općenito.

Prilozi

• IMG_20240905_113328.jpg
    IMG_20240905_113328.jpg
    20.8 KB · Pregleda: 14

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,775
Vidi da se nije kome omaklo pa ti dal sijalicu 24V umjesto 12.
Zamijeni im mjesta da vidiš razliku.

Luka Bosnic

Novi član
Tu od
27 Kol 2022
Poruka
7
Probao sam i ništa se nije promjenilo. Sad vidim da kad upalim duga svjetla (položaj 3) na ovom lijevom faru svjetli i pozicija ali isto slabo, dok na desnom faru (bolji intenzitet) pozicija ne svjetli. Isti slučaj kad upalim kratka svjetla. Je li možda masa problem?

tema

Novi član
Tu od
31 Kol 2024
Poruka
15
Skineš polugu, onaj nazubljeni dio na kojeg ide poluga i poklopac kojeg drže tri vijka.
Ispod toga je semering 40x52x7.
Ako osovina nije zajeđena i ako nema lufta na ležaju ugradiš semering i trebalo bi biti ok.
Evo taman sam skinuo ona 3 vijka,ali nemogu svući poklopac sa osovine,samo se vrti,dali moram sve rastavljati i vaditi osovinu?
Veliko hvala

Prilozi

• IMG_20240921_115014.jpg
    IMG_20240921_115014.jpg
    32.5 KB · Pregleda: 17

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,775
Kakvo skidanje osovine, ne upuštaj se u to ni u ludilu. Jedino ako ti je dosadno u životu...
Ako dobro pamtim poklopac se razdvaja na dva dijela i treba ga trknuti na ovom mjestu. Ubodi unutra šerafciger i trkni malo po njemu.

Abra

Član
Tu od
21 Tra 2022
Poruka
30
Pozdrav majstori. Pojavio mi se problem na medi, kad pustim gas počne bacat naftu na zemlju kroz onu cjevčicu iz boš pumpe što ide uz blok iza filtera. To traje kojih 5-10 sekundi al žestoko i onda prestane. Traktor radi normalno kao i do sad bez dima i ima snagu i obrtaje normalne.

klemenk

Novi član
Tu od
23 Lis 2024
Poruka
3
Pozdrav.
Imam jedno pitanje. Gdje je ova otprtina za štelanje kvačila? Kod našog 335 je nigdje ne nađem.

Abra

Član
Tu od
21 Tra 2022
Poruka
30
Sa desne strane ispred nožnog gasa i mjesta gdje ulazi sajla obrtomjera u kućište

Posljednje uređivanje od moderatora:

tale

Član
Tu od
13 Lip 2018
Poruka
82
Jel zna netko gdje bi u Hrvatskoj mogao kupit rucice sa kojima se kontrolira hidraulika? One za dignut spustit hidraulinku, za kiper i ona treca.

klemenk

Novi član
Tu od
23 Lis 2024
Poruka
3
Jel netko zna, zašto kod našog 335 radni sati idu nazad? Prva cifra ova za hiljadu se smanjuje ali ostale cifre se normalno dižu.

Najnoviji postovi

Na vrh