nimrennermin
Iskusan lik
- Tu od
- 1 Pro 2014
- Poruka
- 1,472
Ja zvao ducan koji drži tu robu,,ima i košta 5 km.,,
Heh,u pravu si, Livno nije malo mjesto.Bilo dućana za traktorske dijelove, čak je jedan bio samo za Ursus,ali kako se masovno otišlo na zapad i slabo se ljudi bave poljoprivredom, nema niko interesa držati dijelove i opremu.Zato i ja tražim po piku i ovako i formacije na forumu.Ako ti se da pošalji mi adresu i kontakt te firme da mogu vidjeti šta sve imaju i naručiti u paketu sve šta mi treba.Livno nije malo mjesto, nemogu da vjerujem da nema dučana gdje se prodaju,,,ležajevi,,semerinzi,,remenje,,, itd.. ako nemozes se snaći, dadnem ti broj dučana pa se dogovori,,, al za dostavu vjerovatno bi mogo kupiti još nekoliko semeringa,
VUK COMERC BIJELJINA samo ukucaj na gugle mislim da salje i brzom postom.Heh,u pravu si, Livno nije malo mjesto.Bilo dućana za traktorske dijelove, čak je jedan bio samo za Ursus,ali kako se masovno otišlo na zapad i slabo se ljudi bave poljoprivredom, nema niko interesa držati dijelove i opremu.Zato i ja tražim po piku i ovako i formacije na forumu.Ako ti se da pošalji mi adresu i kontakt te firme da mogu vidjeti šta sve imaju i naručiti u paketu sve šta mi treba.
Hvala još jednom i pozdrav
Evo taman sam skinuo ona 3 vijka,ali nemogu svući poklopac sa osovine,samo se vrti,dali moram sve rastavljati i vaditi osovinu?Skineš polugu, onaj nazubljeni dio na kojeg ide poluga i poklopac kojeg drže tri vijka.
Ispod toga je semering 40x52x7.
Ako osovina nije zajeđena i ako nema lufta na ležaju ugradiš semering i trebalo bi biti ok.