• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ursus C-335 MALI

Abra

Član
Tu od
21 Tra 2022
Poruka
30
Pozdrav ekipa. Zna li netko koliko se "municije" okvirno treba priredit za bitku kod bošiste ako reparira pvp?

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,481
Prije cca 3 godine je bilo 600 kn ako se dobro sjećam meni, pa ne vjerujem više od 100 eura.

Abra

Član
Tu od
21 Tra 2022
Poruka
30
Ovo mi je dovoljno što je jocc napisao jer nisam uopće imao dojam koliko bi moglo bit. Naravno da je od majstora do majstora razlika i inflacija i rat u Ukrajini i povećanje cijene bravaca utjecalo i na cijenu popravaka ali znam da ne moram priredit npr. 300 eura nego da budem siguran 200 i moglo bi ostat za roštilj i gajbu ako bude sreće. I pretpostavio sam da će se javit netko tko je imao taj popravak. Hvala na još jednoj otklonjenoj nepoznanici.

Najnoviji postovi

Na vrh