gomahers
Član
- Tu od
- 8 Srp 2011
- Poruka
- 484
Te opruge koje fale nije niko izvadil nego je to tak orginal.
Pojedini veliki imaju isto tak manjak opruga u orginalu.
Onda zato ni moj 355 nema sve opruge :mrgreen:
Te opruge koje fale nije niko izvadil nego je to tak orginal.
Pojedini veliki imaju isto tak manjak opruga u orginalu.
E ljudovi...pitanje...jel meni riknula pumpica od hidraulike?! regulator je zrepariran... teško mi diže teži teret...samo pod velikim gasom....inače dva muža od 100 kg digne bez probljema... ali utovarivač za stajnjak (450kg) digne dokle more,znači malo od zemlje... ili recimo prigrtač sijena, koji je fest dugačak unazad,pa mu je isto teško... a to msam primjetil odkad mi je noga utovarivača zapela,a nisam vidio i dizal sam u zrak isam je napravil neki "pfff!" ili "psss" zvuk i odonda problems! sad,šta je to? dal semering i one gumice,što je negdje muhaničar spominjal?
Da joj mater,ak je pumpa,a pred godinu i pol sam kupio novu....
Inače kad digne,drži po cijelu noć,ne pušta...
Neznam kak još da vam opišem simptome... ugl...prvo sam mislio da je razvodnik,pa sam stavil drugog... i opet isto... bu me izludil taj "idraulik"
Ako drzi kad digne onda mozes eliminisati klip i cilindar.Oni su ok.
pozdrav da se malo prikljucim temi posto imam i ja malog medu.
jesi li gledal filtere da se nisu mozda oni zacepili
ocito da nema druge a te pumpe su dosta lose kak se meni cini jer je na mojem vec 3.
Najvjerojatnije je izbilo O-ringe ili semering, ali znači da je došlo do preopterečenja koje bi trebal sigurnjak regulirati, samo mu to ovaj put nije pošlo za rukom...................a to msam primjetil odkad mi je noga utovarivača zapela,a nisam vidio i dizal sam u zrak isam je napravil neki "pfff!" ili "psss" zvuk i odonda problems! sad,šta je to? dal semering i one gumice,što je negdje muhaničar spominjal?
onaj sigurnjak na cilindru? ak je taj,ko to zna dal to radi...... vidio sam da si negdje spominjal da je to bolna točka tih pumpi....još ću probat i to pogledat....Najvjerojatnije je izbilo O-ringe ili semering, ali znači da je došlo do preopterečenja koje bi trebal sigurnjak regulirati, samo mu to ovaj put nije pošlo za rukom...................
Kad rastaviš ispitaj ga.
Ako nikak drugačije na aparatu za ispitivanje dizahmm...imam drugi,sa nekakvog drugog poklopca hidraulike.... a kak da ga ispitam?!