Ovi ventili mi djeluju kao da su propali :scratch
900 kn?!:supris:evo samo da objavim da mi neki dan vrisnula hidraulika i danas sam ga dovezo od majstora- nova pumpa, gumice i sve što treba+posao majstora 900kn, samo pumpa 500 i par kuna
Točno tako, mene je samo ulje došlo 600 kn, gumice, čahure i osovina 600 ruke majstora 400 ma mislim da je sve došlo barem 1800 sa izgledom da ću morati ponovo raskapati da prepakiram pumpu ili kupim novu.kolega radio, inače radi kod leteca, za ulje sam se snašao- 10kn/l:mrgreen: i mislim da sam super prošao:mrgreen::mrgreen:
kolega radio, inače radi kod leteca, za ulje sam se snašao- 10kn/l:mrgreen: i mislim da sam super prošao:mrgreen::mrgreen:
dali ima netko el shemu za 335 ili tocnije, shemu spajanja iz akumulatora na alternator, jer sad je to netko pospajao tako da alternator ne puni akumulator.
na alternatoru stopica lamp i bat su prazne, pretpostavljam da bi tu trebalo dovesti neke spojeve kako bi alternator punio aku, no ne želim se igrati pa reko da pitam možda mi netko može pomoći.
hvala unaprijed
aha, budem posudio voltmetar. ma pretpostavljam da je to tako al sigurnije mi je pitati jer nisam se puno time bavio.
znači žicu spojim na BAT i odvučem ju na + akumulatora ?! a lamp na sijalicu recimo 5w ?
Ak buš imo problema....javi ,pa makar ja dojdem do tebe,pa to spojimo...blizu sam...hvala puno zemljače, to me zanimalo. u glavi mi je to funkcioniralo ali u praksi to zna biti drugačije hehe.
može nema frke. budem vidio kad izmjerim sve i pregledam a to ce biti u subotu ak ne uspijem, ja se javim