a kaj se opterećivate kaj dečko veli... šta on zna..vjerojatno neki dečkić od 16 godina i sad je čuo tatu kaj priča,koji je vjerojatno oko 40-ak godina,koji također nema pojma šta priča,jer je sve naslijedio od pokojnog,ili još uvijek živog oca.... Imaju 2.5 rali zemlje i IMT-533 i to je svetinja,za njih...jer radi 80 rs godišnje... e sad,kad bi mu netko pokazo Ursus C-335 sa 11.000 radnih sati,on bi mislio da je to kilometara...jebiga... >Tolko o tome...
ursus vuče bolje od imt-a jedino je tezi na okretanju a radnik je bolji od imt-a imam ih oba i znam ne pretpostavjam!kam ide ursus tu 539 nemre ni prismrdit moj ima 30000 rh i tek prije 4 god. dobil generalku i dalje ide koji imt to more?
Zaboravio si napomenut,da je Ursus teži od Imt-a po kilaži... A sad...što se tiče mog vozačkog iskustva...nebi ulazio u to,ko je bolji vozač od koga...
A cuj ,nemoj mislit da moj stari nezna vozit ...vozi se ko ludjak a nikad nije auto potrgal,...kad smo u sumi on se okrene pod blokadom na putu sirokom 180 cm
teži je a da ima i do šofera ima ja iznosim svoja iskustva pa sad koji je kome draži nek izabere kak se veli sve je to razlika u par deka
ma on je težak na volanu da imaš 2,85 i 200 kg kad sedneš na fergija razlika je nebo i zemlja
a najmilije od svega,kad ti u brazdi ili negdje već,okrene palac za 180...
zato se volen drži lagano pa nek ga uzme i mota kam hoće lako ja stanem i u rikverc da se poravnam