nova osovina 40kn a majstor 900:madmana:
ništ se nemre desit... taman da si nalio naftu unutra...Trans je malčice rijeđi od hipića.. Inače ide hipenol,a pumpa bi riknula tak i tak... ovo je bila puka slučajnost pa se poklopilo...prije dvije godine radim servis diferencijala i jos neke sitnice pa usput zamjenim ulje u getribi i pitam majstora koje ulje on kaže transhidraol i mi to ulijemo nedavno mi rikne pumpa hidraulike je kod drugog majstora pa usput pitam kakvo ulje ide on keže hipenol 90 kog da slušam kaj se more desiti ak ja unutra transhidraol koja su vaša iskustva
ništ se nemre desit... taman da si nalio naftu unutra...Trans je malčice rijeđi od hipića.. Inače ide hipenol,a pumpa bi riknula tak i tak... ovo je bila puka slučajnost pa se poklopilo...
nisam ni mislio da je pumpa stala od ulja vrti se već 30 godina bitno je da se ništa nemože desiti nova je več namontirana na poklopac razvod je predihtan igumice na klipu su nove popodne moram podignuti poklopac i pošerafit sve to
Ja to nemam,valjda,rupicu...moram pogledat.. :?:Dečki zakaj mi baca ulje na bočnom reduktoru? Baca gore na čepu kroz rupicu oduška?
Desno više nego ljevo????
Ulja je taman do kontrolnog otvora kad ga natočim. Desno je faljelo 0,5l ljevo 0,2l?
I to je izbacal za nekih 20 sati rada, vožnje naravno.
Probaj zamijeniti ulje novim.Dečki zakaj mi baca ulje na bočnom reduktoru? Baca gore na čepu kroz rupicu oduška?
Desno više nego ljevo????
Ulja je taman do kontrolnog otvora kad ga natočim. Desno je faljelo 0,5l ljevo 0,2l?
I to je izbacal za nekih 20 sati rada, vožnje naravno.
Na motoru su prije godinu i pol stavljeni novi sklopovi ,i novi ulošci dizni, naštelana pumpa i sad dobro pali al dosta dimi .Jako mi je čudno da zdimi nenormalno, kad ga tjeram ful gas i kad mu oduzmem gas do kraja onda tek prav zadimi dakle v brzini i bez gasa . Jeli moguče da su otišle dize pa zbog podtlaka sam kroz diznu povuče naftu? ili kaj?
Od kad su metnuti novi sklopovi nije bilo štelanja.Al me čudi kad mu oduzmem gas a on zdimi nenormalno bez gasa nebi smelo biti ni nafte ,pa ni dima(bar ne tak puno)