• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ursus C-335 MALI

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,929
A Tehnički pregled? :unsure:

Frend me zamolio da vidim koliko košta komplet hidraulike za volan na malim Ursusima.
guglajte Masiva i ukucajte broj 2001104!

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,500
Nisam ga mislio registrirati, barem ne za sada, puno mi je to registracija kroz godinu. Ne znam da li je ikad bio registriran tako da vjerojatno ni u sustavu nema da li je sa kabinom ili bez. A haubu bih skratio koliko bi bilo potrebno. Nije baš da mi je nužna kad ju imam na univerzalu ali kad idemo u šumu žao mi brata da ga atmosferilije peru.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Po meni kabina puno znači, najdeš se u šumi i počme padat kiša, najdeš se na traniku, opet kiša, nekad nekam prejdeš opet kiša, i ono kaje najbitnije u slućaju nedaj Bog da se prehitiš zaštita je kakva takva, ipak zdrvalje se nemre kupiti, propuh vjetar, a ti se lepo voziš u kabini. To je moje mišljene, ne znači da sam u pravu možda.

ChykaKure

Aktivni član
Tu od
4 Velj 2013
Poruka
284
Evo par fotki. ZJ, vidis, visak sam skinuo... :) sad gledam kako onaj kabinski dio unutra vratit da ljepse izgleda. Ici ce unutri na rezervar jos par čukica. Za pritisak ulja, razinu goriva i napon akumulatora...

Nisam ga mislio registrirati, barem ne za sada, puno mi je to registracija kroz godinu. Ne znam da li je ikad bio registriran tako da vjerojatno ni u sustavu nema da li je sa kabinom ili bez. A haubu bih skratio koliko bi bilo potrebno. Nije baš da mi je nužna kad ju imam na univerzalu ali kad idemo u šumu žao mi brata da ga atmosferilije peru.
300 kn ti je osiguranje, i to prvo, bez bonusa, ne znam za tehnički, ići ću poslije Uskrsa. Pada mi kad i za auto, al bolje mir...

Prilozi

• IMG_20210319_095543.jpg
    IMG_20210319_095543.jpg
    42.7 KB · Pregleda: 23
  • IMG_20210319_095548.jpg
    IMG_20210319_095548.jpg
    29.9 KB · Pregleda: 23
  • IMG_20210319_095646.jpg
    IMG_20210319_095646.jpg
    35 KB · Pregleda: 23
  • Like
Reactions: ZJ

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,929
Evo par fotki. ZJ, vidis, visak sam skinuo... :) sad gledam kako onaj kabinski dio unutra vratit da ljepse izgleda. Ici ce unutri na rezervar jos par čukica. Za pritisak ulja, razinu goriva i napon akumulatora...
A što ćeš sa tim podatkom o naponu akumulatora?

ChykaKure

Aktivni član
Tu od
4 Velj 2013
Poruka
284
Dečki, imam problem. Dakle, na malom medi zamijenjena pumpa hidraulike, razvodnik vanjski, garnitura klipa, filteri... Radilo par dana super, odjednom jako teško počne dizati, i čuje se brujanje, te se osjeti vibracija na VT crijevu što ide u laminarni filter. Sad sporo diže i nema baš nosivost. Na papuči kvačila osjetim malo kao klik na prvom stupnju kod ukapčanja i iskapčanja pumpe. Sumnje su mi usmjerene na pumpu hidraulike i kvačilo. Ili je kajla na osovini pukla ili je otislo kvačilo. Pitanje, vidi li se kroz onaj bočni otvor ako je kuplung? Što tražiti?

ChykaKure

Aktivni član
Tu od
4 Velj 2013
Poruka
284
Čisto informacija za sve druge pesimiste koji poput mene krenu odmah na najgore opcije, riječ je bila o začepljenom filteru ulja. Ona tri komada su bila puna taloga i mulja. Iznenadilo me, jer sam prilikom remonta hidraulike oprao mjenjač naftom... Ugl. malo nafte, cetkica i kompresor su ucinili svoje, dize ko momak... Gajane, hvala na odgovoru! Lp ekipa!

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,791
A to, usisni stisnut štelaš ispušni.... ili nakon vage okreneš krug pa štelaš.

Na vrh