Znači moglo bi bit bolje?Kupio sam novi kiler jučer, sinoć ga ugradio i danas tarupirao 5 sati. Kosio sam brdo pa nisam mogao puno u 2. Brzini, ali primjeti se razlika u temperaturi. Nije išao blizu crvenom na pokazivaču.
Ja mislim da treba provjeriti paljenjeJutros išao na brzinu kod susjeda tarupirat nešto malo i opet diže temp. Kao i jučer sam opet otvorio čep na kileru i ispustio je zraka... Poslije je bilo ok sve... Što je u pitanju, novi je kiler i očito dobro dihta na čepu.
Ja sam odvojio most jer nisam mogao remenicu izvući i opet lakše mogu stavit novi semering, nije neki problemEkipa da li ste mjenjali prednji semering na raidlici, vidim da slini... Treba skidat most? unutra je samo semering ili treba pazit na još nešto?
Kasno paljenje uzrokuje pregrijavanje motoraSad sam promijenio termostat pa ću ići probat malo da vidim kako se ponaša. Kakva je veza između dizanja temperature i krivo poštelanog paljenja?
Na mom je od imt540. Nije nesto prostrana al meni je ok...Ima tko od forumaša vlasnika malog mede kakvu prostraniju kabinu na svojem traktoru? One original mi nisu baš nešto i htio bih kad već budem kupovao neku veću da se lakše ulazi , zato bi mi primjer dobro došao. Kod nas su svi bez kabine tako da nemam kod koga pogledati. Znam da ima po netu puno primjera ali iskustva iz prve ruke su neprocjenjiva.