Hvala na informacijama, tako je i meni sad na univerzalu da ulazim kao preko praga i to me lagano smeta. Gledao sam i ja neku od 540 imt kabinu. Sviđa mi se da ima šira vrata i najsretniji bih bio kad bi mogao izbjeći taj prag, ja sam nekih 185 visine pa bi moglo biti nisko ako ju stavim niže.Ma ne. Ulazis kao preko praga. Još sam je morao podići nekih 7cm (vidis na blatobranima) jer je sjedalo visoko i udarao sam glavom (visok 178cm), a i zapinjale su poluge od upravljača kad smotaš puni luk. Nekih 15-20 cm je donji rub vrata iznad originalnih ploča. Ja ću si napravit od ploče 3mm širu koju cu upasat na postojecu, al na dimenziju kabine, a izmedju ruba i blatobrana, i bočno, neki milimetarski lim, tek toliko da ne potpiruje...
Koliko para toliko kvaliteteJel ovo ne može niže? Univerzalno sjedalo koje i nije baš univerzalno men se čini. Kao da sjedim na drvetu u krošnji
To je kabina za Universala.Ja sam kupio neku kabinu, ne znam koja je, pod je u ravnini sa original podnicama, ima dosta mjesta. Pa ako znate koja je, pokušajte pronaći takvu. View attachment 36063
A jel valja to sjedalo išta?Mislio sam takvo kupiti za c360.Ići će to sjedalo na bubanj, a staro na tapeciranje i na promjenu opruga ako budem znao kako to odradit.