Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 12,161
Aha, doktor velečasni! 

Dali ursusi C335 imaju svi iste uljne pumpe, jer sam mjenjao stari centrigugalni filter i ubacio novi nosač na koji ide obični filter i sada pritisak ulja velik (oko 8,5 bara), a prije bio normalan (do 6 bara), izgleda da je problem u regulatoru pritiska ulja, kažu da stara tipa ima regulator u filteru, a novi na uljnoj pumpi, dali moram mjenjati uljnu pumpu ili se to može nekako regulirati na svakoj uljnoj pumpi i kako, inače je Ursus 1973 godina ?filter motornoga ulja ali ne onaj kakav je ursus imao original kaj se je pral nego ovaj kakav je i na autu,mislim da je to klasični......nerd):
Nebitno mi jeDa, ali ti budu padale poluge same nakon nekog vremena (pušta cilindar, pušta razvodnik, nema ograničenja visine dizanja...).
Dobro složena kocka bi trebala dugo trajati.
Po meni tebi je otisala gumica na klipu, samo ti drzi karika. Gumica ode i prije, može i za sezonu ako je loša guma raspadne se od ulja. Zamjenske su vrlo lošeg kvaliteta. Od puretena bude nešto duže, ali pitanje i cilindar dali je izgreban.Nebitno mi je
Koristim ga za malčiranje trave.
Trebam samo max gore i max dolje položaj. Malcer je podešen na visinu i vozi na valjku