Ja bi pripaso pumpu od malog TVa koji ima pogon pumpe preko remena (TV420).Za volan sasvim ok.
A ja bi koristil postojeću, soma ako ne i više bi za drugo ostalo.
Jedini problem bi bil kaj bi se stalno morala vrteti.
- da..a tak i tak u većini slučajeva se stalno vrti,odnosno,vratilo je stalno uključeno.. ali tu onda dolazi ventil prioriteta,ak se ne varam...Koju postojecu? Od traktora bas hidraulike?
može li se razlika eliminisat ili ublažit zakretanjem rukunice za koju je cilindar vezan?Sa ovim cilindrom ne vjerujem da češ bit zadovoljan jer če bit prevelika razlika u okretajima volana u levo ili desnrbitrol daje istu količinu ulja kad vrtiš u obe strane a komore cilindra bi trebale biti sa što manjom razlikom.Uvek je razlika u kubaturi za debljinu klipnjače ali kod tog cilindra če bit razlika kubature medju komorama prevelika.Orbitroli se kupuju po kubaturi cilindra i obrtajima volana od krajne desne do krajne leve.Prije kupnje ili izrade treba znat po mjerama kakvu robu je potrebno imat da bi to radilo približno kak treba.
Pa i nije mi bas stalno ukljuceno vratilo, zasto bi bilo? Ali bolje bi mi bilo da pripasem pumpu preko remenice nekak, ali ne znam od cega mozda od kombajna nekog ako ima posebnu za volan..