Zoki ticić
Aktivni član
- Tu od
- 19 Stu 2012
- Poruka
- 2,733
Košuljice su ravno sa blokom ili su malo više? Koji su sklopovi?
Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk
Znaš kak se veli, meni nije teško metnuti a bedaku se lepo vidi.... šalim se, uvjek sam se trudil (pa makar i ursula bila u pitanju) da kolko tolko bude čisto barem kod tih "večih" zahvata.Ovo me oduvijek oduševilo pri tebi clap):
Košuljice imaju tvornički rub na sebi. U pravilu ih ne treba podlagati ali treba obratiti pažnju ako bi slučajno blok bil oštećen. Rijetko ali naletjelo se nekad.Košuljice su ravno sa blokom ili su malo više? Koji su sklopovi?
mali tko će znati sate razlog rastavljanja luft čahure na klipnjači i malo lošije paljenje na -9 . Ulje nije trošil i nije dimil kolko bi tak radil tko zna sa puno lošijim motorom rođak radi jako puno .Pa koliko je napravio sati da je opet raskopan.
mali tko će znati sate razlog rastavljanja luft čahure na klipnjači i malo lošije paljenje na -9 . Ulje nije trošil i nije dimil kolko bi tak radil tko zna sa puno lošijim motorom rođak radi jako puno .
Nismo slagali samo skidane glave i vračene dok ne prođe sezona posla zbog te klipnjaće tek sad slagano ne kužim tko me zezno ?