• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ursus C-355 VELIKI

• Temu pokrenuo passat003
  • Datum prvog posta

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
Košuljice su ravno sa blokom ili su malo više? Koji su sklopovi?

Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,807
Ovo me oduvijek oduševilo pri tebi :(clap):
Znaš kak se veli, meni nije teško metnuti a bedaku se lepo vidi.... šalim se, uvjek sam se trudil (pa makar i ursula bila u pitanju) da kolko tolko bude čisto barem kod tih "večih" zahvata.

Košuljice su ravno sa blokom ili su malo više? Koji su sklopovi?

Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk
Košuljice imaju tvornički rub na sebi. U pravilu ih ne treba podlagati ali treba obratiti pažnju ako bi slučajno blok bil oštećen. Rijetko ali naletjelo se nekad.
Sklopovi su AG kombinacija. Mislim da bu kaj se njih tiče dobro. Mada danas više nisi pametan jel bolje novo ili ono staro kaj si izvadil van.

Bacil sam Željcu bubu u uho da idemo na stotku... nije bil zainteresiran. Sad kad kupi još jednu gumu ionak bu getriba sljedeča :icon_hang:

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Muhač dosta je njemu 95 a dodatne obrade mi se ne sviđaju a vidiš da se majstor za strojnu obradu u Koprivnici pokvaril ipak je "Munja" zakon .

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,807
Prije par let si mi uha prevrtal na stotku s silnim usporedbama i izmjerama, a sad kad si imal priliku si posustal....

Ursula ima klipove u sebi, ima i karter pod sobom, a i ulje je natoćeno. Još ludare nekom prilikom pa da ga probamo probuditi.
Usput je otkrivena mala tajna zašto tak dugo drži tlak ulja nakon gašenja a i tajna zašto su se otpustila ona dva vijka koji drže usisnu sitku.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,807
Po mojem bi pravo pitanje trebalo glasiti koliko bu sati napravil s ovim novim dijelovima, a koliko bi napravil da je ostalo kak je bilo?
Ovi današnji dijelovi su strava.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Pa koliko je napravio sati da je opet raskopan.
mali tko će znati sate razlog rastavljanja luft čahure na klipnjači i malo lošije paljenje na -9 . Ulje nije trošil i nije dimil kolko bi tak radil tko zna sa puno lošijim motorom rođak radi jako puno .

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
mali tko će znati sate razlog rastavljanja luft čahure na klipnjači i malo lošije paljenje na -9 . Ulje nije trošil i nije dimil kolko bi tak radil tko zna sa puno lošijim motorom rođak radi jako puno .

Da pa znam da ste nedavno slagali gledao sam ,
još mi slika u glavi i kako je muhač reko kad bi htjela provirit klipnjača i eto zeznuo je on tebe opet na stolu :icon_e_wink:

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Nismo slagali samo skidane glave i vračene dok ne prođe sezona posla zbog te klipnjaće tek sad slagano ne kužim tko me zezno ?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,807
Da bar je, ali nije.
Jedino ako je Željac prispal dok ga je čuval pa je ruknul iz radionicke fotelje.

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Nismo slagali samo skidane glave i vračene dok ne prođe sezona posla zbog te klipnjaće tek sad slagano ne kužim tko me zezno ?

Ma stavio je sliku tvog motora složenog negdje tu .
Pa je napisao još kad bi ovom s slike klipnjača provirela kroz blok .

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,807
Mali, ne meči sol na ranu. Točno zam od kojeg smrada je taj traktor za kojeg sam to napisal.
Ali to nije Željcov. Na Željcovom smo tam negde na jesen samo otvorili odozgo da se znamo za zimu pripremiti. Pardon, da se Željo zna pripremiti, meni je svejedno, ionak mu to moram napraviti. Nebi me inače ni s haubicom nateral na taj zahvat.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,807
Ja više nemrem čekati.
Idem ga probati probuditi, valjda me nebu ugrizel :(bear):

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Koliko je Muhač gladil klipnjače ventile vodilice i glave itd stetoskop je nemočan ni sonar nebi pomogel možda bi pingiranje ??:icon_thumright: :icon_fU:

Najnoviji postovi

Na vrh