• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ursus C-355 VELIKI

• Temu pokrenuo passat003
  • Datum prvog posta

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Puknuti palil je na največem minusu malo vrtel ali palil i dalje radil u leru . Samo jedna glava pukla pa to je još i dobro ispalo moglo je biti i lošije:icon_fU:.

Posljednje uređivanje:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,495
Ne moraš guglat.
Glava puca od previše gemišta :D:

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,722
Ne moraš guglat.
Glava puca od previše gemišta :D:

Na Svetom Vidu kod Željka ti se slabo toče gemišti tak da vam tam netrebaju plivadoni :icon_kidra::icon_jook:

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Muha samo na štruklima se nebuš mogel hrvati sa međetom, trebal bu Željko malo do lakta u tiblicu zaroniti po komad veselja!

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,495
E Kawač, kad bi Željko štel gurnuti ruke v mast, onda nebi Muha motora trebal slagati :icon_rofl:

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
E Kawač, kad bi Željko štel gurnuti ruke v mast, onda nebi Muha motora trebal slagati :icon_rofl:
ZJ slaba korist od našeg šarafanja ja ne stignem a tebi se neda raditi niže rangirani posel . Ma bi ja malo kasnije ali nekaj došlo Muhaču pa on odlučil šarafati pa da ga ne odbijem (ili da se ne razljuti) sam mu prepustil razonodu oko Usranog ,(sad sem ubit) :icon_anal:.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,807
Ja sam lepo govoril... ali mene se nikad ne sluša.... sad bu moral još jednu kravu kupiti i još jednu gazdaricu zaposliti da struklje peče.
Mada ni meso iz tiblice ( banjice) kod Željka nije problem.....

Uglavnom, pikse su vani, blok opran i ostatak dijelova opran, osim glava, ali od sastavljanja danas ništa. Prevelika gužva je bila. Bumo sutra ako nam se bu dalo.

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,722
Kakova gužva bili samo dvojica zgubidančića a majstor jedva čekal jer mu se i ni baš nekaj preveč dalo ruke mazat:cool2::icon_axe:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,807
A onaj treči kaj je došel kad ste vi utekli u nepoznatom pravcu.... mene ni pozdravili niste. Pa oni iz popodnevne smjene......
Kad je ekipa s mlekare ja ne radim ništ..... stvarno bum cucka nabavil.

Danas isto ništ od posla, popodne sam pozvan na bambija a i nisam zadovoljan s nekim stvarima kaj mi je Željac donesel pa čekam od njega zeleno svjetlo za ugradnju.
Sve je to tuga i jad....

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,495
Grešiš Željko. Niže rangirani posel delam svaki dan...i sad sam na propuhu, znatan kak svinja. Kad dojdem doma onda više nemam snage.

Kad misliš rešiti Ursusa, da mi malo prepustiš Muhu, da more malo po finom šarafiti?

Celu si mu zimu dal posla, valjda se se ne zavleče v toplo kak maček :)

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Ja sam lepo govoril... ali mene se nikad ne sluša.... sad bu moral još jednu kravu kupiti i još jednu gazdaricu zaposliti da struklje peče.
Mada ni meso iz tiblice ( banjice) kod Željka nije problem.....

Uglavnom, pikse su vani, blok opran i ostatak dijelova opran, osim glava, ali od sastavljanja danas ništa. Prevelika gužva je bila. Bumo sutra ako nam se bu dalo.

A tak znači .... njegovi štruklji su znači bolji nego moji !? Smatram to diskriminacijom :(wasntme):

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,722
A tak znači .... njegovi štruklji su znači bolji nego moji !? Smatram to diskriminacijom

Da ste i mene pozvali kao poćasnog člana žirija nebi sad bilo nesuglasica oko čiji su štrukli bolji. Ja bi to blagoslovil kak pravi veličasni a ne kak onaj koji bi puknul:mad:::(hi):

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,807
Kad misliš rešiti Ursusa, da mi malo prepustiš Muhu, da more malo po finom šarafiti?

Celu si mu zimu dal posla, valjda se se ne zavleče v toplo kak maček :)
Jel punoljetna ta fina :icon_wink:
A tak znači .... njegovi štruklji su znači bolji nego moji !? Smatram to diskriminacijom :(wasntme):
Kad bi ja čekal da vi rastegnete tjesto .... na tanko bi kakal :icon_wink:
Da ste i mene pozvali kao poćasnog člana žirija nebi sad bilo nesuglasica oko čiji su štrukli bolji. Ja bi to blagoslovil kak pravi veličasni a ne kak onaj koji bi puknul:mad:::(hi):
Ti imaš zadatak za sutra. Zemeš 100 kuna i čekaš da se dučan otvori i da si mi donesel vilice.
Sutra je ionak petak, a petkom se brđani spuštaju u grad pa ti bu usput.
Juče si dobil jedan veliki plus kod mene i nemoj da od toga ispadnu dva minusa :icon_wink:

Ursula i dalje čeka da se Željac pojavi od negdje, ali pošto je usput otvorena nova mehana ..... a bambi je skoro pri kraju.
Ipak ga moram zvrcnuti da vidim do kud je došel.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,807
Ursula je tam gde je sinoč ostala. Danas puca glava od betonščeka :s:

Ovak je to izgledalo neki dan

A ovdje je zapelo do daljnjeg, ali na bijelom stolnjaku čeka.

Na vrh