Najvjerojatnije pukla zbog prijašnjeg pregrijavanja ili starosti .kaj je glava pukla od start spreja ili moram ić googlat zašto puca glava
ZJ slaba korist od našeg šarafanja ja ne stignem a tebi se neda raditi niže rangirani posel . Ma bi ja malo kasnije ali nekaj došlo Muhaču pa on odlučil šarafati pa da ga ne odbijem (ili da se ne razljuti) sam mu prepustil razonodu oko Usranog ,(sad sem ubit) :icon_anal:.E Kawač, kad bi Željko štel gurnuti ruke v mast, onda nebi Muha motora trebal slagati :icon_rofl:
Ja sam lepo govoril... ali mene se nikad ne sluša.... sad bu moral još jednu kravu kupiti i još jednu gazdaricu zaposliti da struklje peče.
Mada ni meso iz tiblice ( banjice) kod Željka nije problem.....
Uglavnom, pikse su vani, blok opran i ostatak dijelova opran, osim glava, ali od sastavljanja danas ništa. Prevelika gužva je bila. Bumo sutra ako nam se bu dalo.
Jel punoljetna ta fina :icon_wink:Kad misliš rešiti Ursusa, da mi malo prepustiš Muhu, da more malo po finom šarafiti?
Celu si mu zimu dal posla, valjda se se ne zavleče v toplo kak maček
Kad bi ja čekal da vi rastegnete tjesto .... na tanko bi kakal :icon_wink:A tak znači .... njegovi štruklji su znači bolji nego moji !? Smatram to diskriminacijom wasntme):
Ti imaš zadatak za sutra. Zemeš 100 kuna i čekaš da se dučan otvori i da si mi donesel vilice.Da ste i mene pozvali kao poćasnog člana žirija nebi sad bilo nesuglasica oko čiji su štrukli bolji. Ja bi to blagoslovil kak pravi veličasni a ne kak onaj koji bi puknul:hi):
Ovo me oduvijek oduševilo pri tebi clap):...
A ovdje je zapelo do daljnjeg, ali na bijelom stolnjaku čeka...