Opet problemi sa hidraulikom molim vas pomagajte kako znate , nisam spomenuo da sam prilikom rastavljanja razvodnika hidraulike iz njega izvadio iglicu tj valjčić ležaja koji je zaglavio unutra pretpostavljam da je iz pumpe jer nije mogao ući iz getribe s obzirom da pumpa ima filter na usisu osim ako filter nije šupalj a to nisam ni gledao , hidraulika traktora radi dobro ali kad zakačim cjepač na izvode za kipu crjeva se napinju oće da puknu a cilinda neće ni gore ni dolje a to je pretpostavljam zato što je nešto opet zaglavilo u razvodniku jer mi je se to isto i prvi put dogodilo , ali meni nikako nije jasno kud to uđe u razvodnik i kako se uspije zaglaviti ? i što da ja sad radim postoji li neki set za reparaciju pumpe i mogu li se mjenjati ležajevi ? da vadim pumpu razvaljujem ili da odma kupim novu pumpu i filter ?
hidraulika traktora radi dobro ali kad zakačim cjepač na izvode za kipu crjeva se napinju oće da puknu a cilinda neće ni gore ni dolje
koje se u tom trenutku potiskuje ulje jako se napne a pumpa zuji, guši motor i cilindar ne mrda ili se uvuče ili izvuče nekoliko cm