• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ursus C-355 VELIKI

• Temu pokrenuo passat003
  • Datum prvog posta

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,807
ovo je samo za slikanje kod prodaje , znamo koliko košta pravo sjedalo
Ovo je navlaka sjedala, nije ni zamišljena da amortizira udarce a kao takva je ok...
Nemoj ti meni kaputi,ovo,ono... Ja imam na Fergusonovom sicu toliko krpja kaj se mogu dva puta na polju presvući! :) Jako puno put mi je to dobro došlo...
Svaka čast, a pod tm krpljem garant barem koji šaraf ili klin, osigurač .... Meni se kosa diže na glavi kad to vidim i kad se setim kolko put je to pokislo, kolko put prdnuto.... Odmah rukavice u ruke i poklopac na peči u zrak.

Šteta kaj nemrem najti sliku jedne navlake za sjedala baš na jednom Ursanu, ako najdem stavim.
Ta navlaka mi je naj jača od svih kaj sam do sad videl.

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Ja imam sjedalo od starog Kadetta.. Ne treba ni navlaka, ni sjedalica..

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
MUHA-hahahahahah,sila ne pita,dok ko frajer dojdeš na polje u ljetnoj monduri,i onda počne odnekud puhati sjeverac,dobro dojde kakva god krpa,makar i zaprđena...

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Još i onu babu na napuhavanje porini v sic i ne moraš ni doma iti .... :icon_rofl:

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
u ono doba , jel... 90 i neke , tu na sajmištu ..ima stoke , traktora , svega ..dolazi tip do imteja s policijom , kaže gosponi policajci ovo je moj traktor (onda još nije bilo registriranih ko danas)..vozač traktora se vidno uzbudil , kune , viče ..sad pitaju policajci kak znaš da je to tvoj traktor , ineče čovjek je prognanik iz banije , tu je bio na smještaju .
kaže ispod skaja u sjedalu je 120 hiljada maraka , bljub izbečile se oči , več se skupilo ljudi ,,ovaj zavuče ruku i izvadi marke .....svega se nađe ispod sjedala

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Pa to je del pod sic kaj lakše proda imtjca! [emoji1] [emoji1]

Poslano sa mog LG-E440 koristeći Tapatalk

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,872
Nalijal sam hipenol u PVP i traktor radi puno mirnije. Skoro pa da se i ne osjeti da ze zaletava. Šta dalje ? Jel smije raditi pumpa sa hipenolom ?

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Bitno da je masno, može i lancol ako drugog nema pri ruci

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,807
Nalijal sam hipenol u PVP i traktor radi puno mirnije. Skoro pa da se i ne osjeti da ze zaletava. Šta dalje ? Jel smije raditi pumpa sa hipenolom ?
Smije, ništ joj nebu. Ali ja bi na tvojem mjestu otišel k onom bošisti koji ju je slagal i pital njega kaj dalje i zašto je to tak.

@ Puknuti, dobra ti prića. To kak i ona s tableticama .....

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Ja sam nedavno promijenio ulje u pumpi. Stavio sam neko motorno, ne znam koje. Traktor puno ljepše radi.

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Sad imaš razlog da me nagrdiš...

Zamijenio ulje prije dva tjedna... :(blush)::(blush)::(blush):

Malo je drukčiji zvuk, svejedno drnda i udara, ali kao da je malo tiše i tuplji zvuk. Na zimu, kada poradim sve je u planu rasklapanje i vidjeti može li se malo to urediti i utišati..

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,499
Rezultat me zanimal. Drago mi je da znam i da je bolje.

Možda bi trebalo probati s tekućom masti, jer se taj reduktor sporo vrti.
(u jednoj verziji GMC lokomotiva bil je katran u osovinskim reduktorima)

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
(u jednoj verziji GMC lokomotiva bil je katran u osovinskim reduktorima)

Jel znaš koja je serija ? Pital sem kolegu iz Gredelja nije čul za tu mašinu ili znaš samo treči broj od oznake .

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,499
Bilo koji Đems. U nekima je to bilo za probu, nevezano za seriju (645, 663...)

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Ja verjem da je dobivalo prek mazalici ili pa je imalo možda i centralni sustav podmazivanja kak imaju kamioni. Napumpal sam se svojevremeno tog crnog vraga u kamione kod ujaka za sladoled. [emoji27] [emoji1]

Na vrh