• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ursus C-355 VELIKI

• Temu pokrenuo passat003
  • Datum prvog posta

c360

Aktivni član
Tu od
4 Ruj 2012
Poruka
376
Mali vec si dosadan sa svojim pljuvanjem po ursusu,neki ne vole imt pa ne komentiraju u toj temi.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Pa ne zovu ga džaba usrani s oproštenjem...
Ti si spreman za bananu jer vidim da samo podj.... stalno, a nikad u bolje od 533 u životu nisi sjeo!

Poslano sa mog LG-E440 koristeći Tapatalk

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
Prava šteta da se željko pohvalio sa novom gumom ovdje.

Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Jbg kad neznate zajebanciju prihvatiti tako ga nazvali nisam ja izmislio.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
izgleda svako svog Boga može psovati kako mu paše , kad dirneš u tuđeg onda je jajo meni , ne diraj moju krvi i muku .

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,872
Ova PVP na Ursusu me izluđuje. Šta bi dobio ili ozgubio kad bi stavio od Zetora i od kojeg bi odgovarala ?

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
Zavisi koju staviš, stariji tip ima chok a novija bi trebala biti skoro ista zetor od 55ks. Što ti ne valja s njom?

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,872
Od 800 - 1200 obrtaja radi jako nejednako. Neznam kak da bolje objasnim. PVP bila kod majstora, kaze da je sve u redu a on opet radi kak radi.

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
"Drnda" motor, jesi li probao malo okretati kut paljenja?

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,872
Ma nema što već nisam probao. Zanimljivo je da od šurjaka ursus isto tako radi samo što to njemu ne smeta. Pumpe i motore su radili različiti majstori.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Probaj prvo promijenit majstora. Moj je imal 100 mana, pumpa nikad dirana za života, ali je radil na leru ko curica, nikakvog zaletavanja i slično.

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,811
dado ako nije promijenil elemente i ventile slabo se bude tu dalo poštelati, tko zna i kakav je regulator.
Moj je miran sve do 2000 okretaja tu malo prekida al za 200kn kaj sam dal za štelanje uopće ne zamjeram ni majstoru ni traktoru.:icon_super:

telnett

Član
Tu od
16 Lis 2010
Poruka
81
Dado

Problem ti je u regulatoru 1000 % . Imao isti problem i sam sam ga resio i uz pomoc strugara . Problem je u osovinici koja ulazi sa jedne strane u letvu a sa druge je pljosnata i uzljebljuje se u tegove centrifugalnog regulatora i ta pljosnata strana je belej jer ima lufta i motor " rokce " .

Skines deklu sa zadnje strane pumpe i gledas gde sta stoji imaju dva iglicasta lezaja i poluge koje otkacis i kada se tegovi rasire ima matica u centru koja kada se skine mozes da izvuces tu osovinicu i daj napraviti novu na pasent . Malo je nezgodno mozda je bolje skinuti pumpu vp i odraditi to na stolu . Ne moze se poremetiti podesavanje sa ovim rastavljanjem i steta da te oderu na gluposti bosisti . Posle ima da radi ko kolibric . Objasnio sam kako sam umeo a ti ako zelis to odraditi polako rastavljaj i sve ce ti se samo kasti ponavljam nista se ne moze pokvariti ako se i malo razumes .

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,872
Lovro je rekao da je sve promjenio i da je regulator dobar. Prije generalke je radio kak treba pa ju nisam ni nosio odmah majstoru. Hvala svima na savjetima. Budem vidio sta cu sa tim. Niti mi se daju ponovo novci sa bošistu niti bi volio to sam dirati ali ako nebu drugog izbora moraću sam zasukati rukave ili ću kupovati zetorovu koja se može bolje poštelati. Do berbe moram to riješiti jer ovak kak radi izluđuje me.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
A jesu li ti dizne dobre, jesi li njih prekontrolirao. Možda ne špricaju dobro pa ti zato brljavi na leru? Probaj njih odnjet na kontrolu, ipak je to jeftinija opcija od ponovnog remonta pvp ili kupovine nove.

Na vrh