• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ursus C-355 VELIKI

• Temu pokrenuo passat003
  • Datum prvog posta

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Mislim da će pvp kod Bosh majstora ako nije ventil (nepovratni) iznad elementa ostalo je doma nemoguče trajno riješiti element letva i sl . Puknuti skidanjem pločice se vidi letva i zakretanje ali kak to doma riješiti bez stola ?
Prvi celinder je od kilera .

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Usrani pa da nema kilera ?? Pa vidiš da i Same DF i ostala zračna brača dobili kilere :(hi):

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
dva rade , dva se hlade , dva čekaju da prorade , jedna derija motora zloglasnog rovera (V 8) je kad bi nestalo tekučine radila na 4 + 4 naizmjence , i tako je mogo potegnuti do 60 kmh ..softverski upravljano

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,807
Mene su učili da je na rednom motoru prvi cilindar uvjek do razvodnog mehanizma, a kiler more i na krovu biti.

Tomek, pošto veliš da ne probija dizu najvjerojatnije je otišel nepovratni ventil na boš pumpi. Element ne vjerujem jer bi onda teklo na iberlauf, ali nikad se nezna, možda se otpustil pa ga letva vuče bez veze a on je u ugašenom položaju ....

Moj savjet je da ne prčkaš po tome več da ju otpeljaš bošisti.

Tomo1987

Član
Tu od
4 Kol 2010
Poruka
616
Hvala na savjetima. Po pumpi nemam namjeru prčkat jer sam za to bedak, a mogu samo još više sj..at.

Kad skidam pumpu osim što moram obilježit mjesto na kučištu gdje je bila, jel ima još što za pripazit?
Kakve sam sreće ovaj vikend i to ću pokvarit......

Jel ima tko broj od Lovre iz Ivanića?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,807
Samo obilježi, ništ drugo.
Ako se nije ništ promjenilo probaj 01 2820283

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,872
Koliko znam Lovro više ne radi a ako i radi kao što je meni sad popravio bolje da se ostavi. Ostario čovjek.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,807
Stari više ne radi, preuzeo mladi.
Neznam kak mladi radi.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,807
Nisam u toku, ali pričali su da je mladi preuzel. Mene tam nije biloooo.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,807
Imal bu on za čas puno više rezervnih dijelova, srečom ide zima.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Neman za Usranoga jedino nepovratne za zetora za IMT-a ima 3 rezervne . Muhač zakaj nemože element biti kriv meni na 560 baš zbog elementa nije radil 1, celinder .

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,807
Neman za Usranoga jedino nepovratne za zetora za IMT-a ima 3 rezervne . Muhač zakaj nemože element biti kriv meni na 560 baš zbog elementa nije radil 1, celinder .
Ah, tebi. Ti nikad nemaš normalne kvarove, ako ti se guma probuši ti se čudiš ko puran glisti ....

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Eh probušena guma pa do sad nisem nikad imal probušenu gumu na traktoru (nemam ja normalne probleme i kvarove). Evo Usrani dobil bravu za paljenje i kontakt nije mi se sviđal onaj gumb .

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,722
Eto vidite kak kaže Muhać Željko ako nema kvaraon ga zmisli samo da ima zmazane ruke:icon_fU::(wasntme):

Najnoviji postovi

Na vrh