• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ursus C-355 VELIKI

• Temu pokrenuo passat003
  • Datum prvog posta

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,807
Jlukaci7, vraga se njemu mažu ruke. Več 7 dana mi o tome priča, znači da barem desetak nabavlja dijelove .... zna on znanje, kad se zmeknuti treba.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
A ja mislil da mi je Muhač prijatelj :icon_scratch:. Sad nebudeš dobil krug na :tractor:-u.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,807
Dok je sira i Ursusa, prijateljstva bude :icon_wink:
Krug :icon_scratch: ni treba više, dal mi je tvoj komšija kaj ima istu žutu masku :(rofl)::(rofl):

Nego, kam si smjestil bravu?

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Ona dva prekidača lijevi je bil za paljenje a desni sirena sad je lijevi za sirenu a desnu rupu sam proširil i ubacil bravu razliku do navoja brave sam ubacil cijev kakti distancu . Brava ima 4 muške kleme 1 ulaz struje 2 kontakt 3 grijač 4 anlaser . Kak netreba grijač anlaser spojen na 3 .

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,807
Opet greška.
Na 3 je trebalo spojiti sirenu tak da prije anlasanja čitavo selo zna da je vreme da se zatvore prozori.

Naravno, brava je gore tak da u nju kiša curi?Dobro, ti imaš kabinu pa ti je oprošteno, ali kad električari gumb gore metnu ja sam lud. Jedno od rijetkih stvari kaj je (Ursus valjda jedini) konstruktor zamislil neko pokvari.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Taman kad sem rekel da nisam utamanil gumu (Muhač zacopral) danas mi pukne zadnja desna guma 100 metara do kuće . Zakopčan silokombajn i mala prikolica ,prikolicu sem otkopčal i dopeljal doma jer je u njoj bila silaža skinul kotač i Usrani dobil novu vanjsku i unutarnju gumu. Nije bilo Mitasa pa sem uzel (malo protiv volje ) Trajal.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
nije muhač zacopral nego je videl da se nije usudil sjesti na nju , odmoriti dušu kad je skidal glave

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Ma silokombajn tišče desnu polugu (gumu) a diže lijevu tak da mora biti dobra a ova nije bila .

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Guma je na Usranom . Muhač neznam kolko troši za sat ali dosta manje od 560.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,807
Zanima me otprilike kolko troši u nekakvim srednjim uvjetima, netreba u deci.

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,811
Zavisi kaj delaš al recimo košnja sa roto kosom ledina od 1 ral dok dojdem do nje i pokosim i vratim se doma treba mi sat i 10 minuta oko 7-8 litri maks.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Kad si spomenul košnju livada oko 5 rali 10 km od kuće odlaz dolaz i košnja nekih 5 sati potrošeno ispod 30 litri plavca . Livada ravna košeno večinom 4 brzina kosa df 165 .

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,499
Željac, pa ti si na tog Ursusa u leto dana više potrošil neg mi na (lošeg) Štorea u 35...

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
ZJ iskreno najviše radi Usrani , pa nisem puno ono kaj sem do sad i nije trebalo jedino guma a ko radi i zasluži trošak . Nemrem tebe za mijerilo kad god prolazim tvojim šorom traktori miruju pokriti dekama kak nekad konji samo ne koristiš Pantekan !!

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,499
Sad odmaraju, all su nekad delali puno. Govorim za sve vrijeme unazad 35 let...

Na vrh