• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ursus C-355 VELIKI

• Temu pokrenuo passat003
  • Datum prvog posta

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Malo se zajebavam ali uz sitne korekcije (trebalo bi ga malo polimariti) taj bu još sve zetore na dvoru nadživel.
.
Kad si predložil sutra idem po novu limariju koju vozim (ili voziš) k tebi na farbanje sam si to tražil :(giggle): . Buduči da si odlično složil Usranog pa nek ima i novu limariju :(inlove):.

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
ha ha ha samo za MUHU
[YT]https://www.youtube.com/watch?v=AVqLQXQhUUE[/YT]
Bitan je naslov pjesme :(giggle):

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Ne sekiraj se. Znaš da imamo "penicilin" za njega :icon_thumright:

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Nakon 17 rh malo sem provjeril Usranog motor suh dima ima malo kod naglog dodavanja gasa ulje na maximumu i skroz žuto ko da nije ništ radil jedino zaslinjeno na karteru od prednje strane sve u svemu ok. Nova limarija kod Muhača na ukručenju i farbanju (naravno iz trgovine je Muhač sam vozil :(giggle):) !!!!

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Pa s čim si ti njega tak zadužil ? :icon_scratch:

Ma ničim još na ovom svjetu postoji pravo prijateljstvo i pravi majstori koji drže do svojeg posla .:icon_thumright:

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Evo treči dan Usrani vozi gnoj i nema problema sa njim jedino neznam kak je Muhač radil da motorom troši jako malo goriva čak sem pital oca da nije natočil
Troši u pola manje od 560 .

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,722
Možda je 560 bliže vočnjaku pa prek noći malo potroši a URSUS pošto je sad skoro nov je na vidnom mjestu pod reflektorima !!!!!:icon_mrgreen:

zokii

Član
Tu od
17 Lis 2009
Poruka
630
Evo treči dan Usrani vozi gnoj i nema problema sa njim jedino neznam kak je Muhač radil da motorom troši jako malo goriva čak sem pital oca da nije natočil
Vec sam se bil zabrinul za Tebe.... Dugo vremena nisi rekel nekaj negativno za 560... Ali evo vratio si se...

U oranju i tanjuranju koji ti se bolje pokazao, Usrani ili Masni?

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,482

Jel vam taj MUHAČ,, na prodaju?????:icon_pray:

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
rekel nekaj negativno za 560... Ali evo vratio si se...

U oranju i tanjuranju koji ti se bolje pokazao, Usrani ili Masni?

Nije negativno već iskreno , ne orem sa nijednim od njih ne tanjuram več dugo. Pa nemogu odgovoriti orem i rotiram sa Zetorom . 560 balira omata (omatanje će preuzeti usrani) i bera sa beračem i silira , također vozi gnoj ali to sad radi usrani da nabije sate . I nekaj pozitivno za 560 je volan .

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Ma u pravu si pumpu imam (više komada) problem pogon (remenica radilice ili ili) Orstu nemam , letvu mogu jeftino ali godine i lijenost :icon_scratch:. Prodati ne jer nove gume , dobar motor , kočnice itd možda bi 560 prodal .

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,804
Bum to Željcu pomusal, nije problem. On nije nagli.
A i izazov mi je to.

Najnoviji postovi

Na vrh