• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ursus C-355 VELIKI

• Temu pokrenuo passat003
  • Datum prvog posta

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Marko slike neznam postavljati imam par na mob kad bude nova limarija bude i slika .

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,817
Toliko pisete i radite, a ni jedne jedine slike...
Kak ni jedne? Ima par slika unutrašnjosti a izvana baš nije fotogeničan tak da....
Ima i video uradak ali nikak da ga postavim, budem.
A kad ga malo pomušemo bude koja slika i toga.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Puknuti da si pravi prijatelj bi pomogel :(hi):. Tebe očito čeka pakao a bogme i nas kaj vozimo :tractor:.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,817
e muha , muha ..koliko se buš ti tuđe hrđe nagutal
Nema hrđe, ovo je novo plehurinje, e Đuro, novo :(shake):
To još nikad nisam delal, samo hrđa, a ovo je izazov.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Malo se radilo na Usranon povareni zadnji blatobrani , prerešetana instalacija, ubačen alternator, promijenjene dvije sijalice, ubačeni farovi u masku, prekontrolirano ulje voda (ulje je još žuto) dotegnjen karter više ne slini i drugi tjedan kreče na registraciju . Nakon toga kod Muhača po limariju (ako bude omusana jer se ne žurimo a i Muhač uživa gledajući plehove :(giggle):)
:(sweat)::icon_hang:.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,817
Limarija poslije Gudovca - jesenskog. Taman za sljedeču, a možda se još kaj pokvari pa bumo usput ugradili :(giggle):
Nemam inspiracije., a i peneze kaj si ostavil za materijal sam pretvoril u dim.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,817
Zrezal sam dečecu ljuljačku da bi napravil nove koze :mur: ali nebu mene niko .....
Juče pripremljeno bez dorada, ostale tvorničke neravnine.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,817
Jedna ruka, druga ruka i to je to, kolko je bilo farbe. Sličan bude Zeksu ali .....

Isporuka sutra pa onda može na tavan. Nisam baš fasciniran napravljenim ali ..... za traktor je to beba, ionak budu kokoši na njemu spale a i pranje ko zna kad bu opet dobil, friško je registriran.....
Ja znam da bu gazda zadovoljan, a ako nebu strah ga bu reči :icon_rofl:

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Sad mu još i sunčane naočale kupi tak da vidi kud se vozi dok se bu šepuril po selu . :8):

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,724
A kakovi se to flekovi vide na haubihttp://www.poljoprivredni-forum.com/images/icons/icon5.gif

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Samo vi kudite mojeg usranog evo preuzel je omatanje bala IMTu ima 22 rh nakon Muhač posel.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,817
Sad mu još i sunčane naočale kupi tak da vidi kud se vozi dok se bu šepuril po selu . :8):

:(giggle):
A kakovi se to flekovi vide na haubihttp://www.poljoprivredni-forum.com/images/icons/icon5.gif
Tu je rekel da bu naljepnice polepil :(giggle):

Sad će Željkac garant imat pravi traktor,,,,,,
Jel sam u krivu????:icon_e_geek:
Bude, kad složi još mjenjač, a u međuvremenu se budu i kočnice pokvarile, pa hidraulik a onda opet makina i tak u krug :(giggle):

Šalim se, još se bu taj rujo naradil.

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,724
Zrezal sam dečecu ljuljačku da bi napravil nove koze :mur: ali nebu mene niko .....
Juče pripremljeno bez dorada, ostale...
20170424_173102.jpg
[/URL]

A kaj si farbal limovlje sa ovim kistovima :cool::(grin):

Posljednje uređivanje od moderatora:

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Nisu to kistovi to služi za prevoz i ispračaj gostiju (ako nisu dobri) :icon_thumright:

zoki_008

Novi član
Tu od
26 Velj 2008
Poruka
23
Ursus C-355 brtva glave

Pozdrav, molim vas za malu pomoć: pri promjeni brtve glave je li bitno kako se ona okrene? Ona strana sa više bakra ide prema glavi ili prema bloku?
Hvala

Najnoviji postovi

Na vrh