• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ursus C-355 VELIKI

• Temu pokrenuo passat003
  • Datum prvog posta

Borisllav360

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2017
Poruka
1,609
To ti je možda sve skupa pola sata posla, možda malo više.I još kad bi mu nabacio nekoliko tegova na nosač ispod haube. Kod mene ima naredanih 7 komada tegova ispod haube ali i to mu je malo kad ga nazad stisne teret.

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Najteze sto nosim je sprica od 440 litara, sjetvospremac i tanjuraca. Kada je mekano, dobro bi mu dosao pokoji uteg, ali nista strasno...

Zna li netko koliko otprilike kostaju oni cilindri kod papucica od kocnina?

Borisllav360

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2017
Poruka
1,609
Tegovi nikad nisu od viška a koriste. Kod nas je kočioni cilindar onaj duži 22,5 evra ili oko 45km, sigurno je i kod vas negdje ta cijena.

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Buduči da Usrani u dol iskaču iz 2i3 brzine probal sem zablokirati utvrđivač i nije iskočil pa me zanima kad bi se isti modificiral. Zaključaval a otključaval stiskanjem kuplunga kako bi to funkcioniralo?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Ak mu bu sila iskočiti, bu ftrgel vilicu :(giggle):

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Željac, dokazal su Muhinu tvrdnju da je Ursus najzahvalniji mehaničarima.
Furt posla na njemu.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Ma more se i držati mjenjač u dol no ja uvjek tražim nekog vraga rekel bi Muhač za DIŠPET!!.

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,810
Netreba tu nikakvih modifikacija, treba sam poiskati problem i otkloniti ga jer da je sve ispravno nebi iskakival.Najbolje je kaj se svi love utvrđivača a on je u pravilu najmanji problem.

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
Treba ti osovina izglodana na pravim mjestima i par poluga koje bi okretale osovinu pritiskom na kvačilo. Nešto slično kao podizač na malom medi.

Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Buduči da Usrani u dol iskaču iz 2i3 brzine probal sem zablokirati utvrđivač i nije iskočil pa me zanima kad bi se isti modificiral. Zaključaval a otključaval stiskanjem kuplunga kako bi to funkcioniralo?
Mislim da tebi treba graničnik, a ne utvrđivač.

Najbolje bi ga bilo zaključati u sef s sedam brava sa kodiranim ključevima.
Netreba tu nikakvih modifikacija, treba sam poiskati problem i otkloniti ga jer da je sve ispravno nebi iskakival.Najbolje je kaj se svi love utvrđivača a on je u pravilu najmanji problem.
Na Željcovom Ursusu je getriba vrhunska i još jedini dio koji ja nisam opipal :(giggle):

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Ma nije kod mene puno puta iskočil iz brzine negdje oko 3 puta. Farove imam u maski u staroj dva okrugla a u novoj dva kvadratna u rupama kuda idu kabeli imam gabarite.

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,810
Na Željcovom Ursusu je getriba vrhunska i još jedini dio koji ja nisam opipal :(giggle):[/QUOTE]

Ja nisam nigde napisal da getriba ne valja(zupčanici).
Moj je imal problema sa prvom i sa kardanom,riješeno uz ulaganje u 4 dihtunga i par vur posla.
Identičnu stvar sam našel na još nekoliko traktora u susjedstvu......

Borisllav360

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2017
Poruka
1,609
Željko hoćeš li pumpu isto spojiti preko remenice kao kod mene ili ćeš je preko remena spojiti? I postavi koju sliku ako nije problem da vidimo kako teku radovi.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Pumpa bude isto kao kod tebe po mogel sam skinuti plašt a ostalo bude Muhač jedino kaj znam napajanje bude iz getribe i pritisak gdje je i sad . Moja je želja da hidraulik radi kad je upaljen motor .

Najnoviji postovi

Na vrh