• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ursus C-355 VELIKI

• Temu pokrenuo passat003
  • Datum prvog posta

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Za koliko se novaca može kupiti i popraviti je dobar . Mane bučni bočni reduktori nemogučnost rada kardana bez hidraulika (osim preko brzina) kilava limarija iskaknje iz 2/3 brzine luftovi u getribi i malo ružan izgled . Vrline ima za kupiti svih dijelova i nisu skupi jednostavan za održavanje . Kod kupnje sam samo gledal da nije puknut blok i da ima papire .

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Stane li na originalne felge od Mede 7.50-16 prednja guma? Smeta li rukavac?

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Nude mi se povoljno dvije u dobrom stanju, a ionako moram mjenjati, pa me zanima.

Zracnicu ne moram mjenjati, ako je sada 6.00-16?

Borisllav360

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2017
Poruka
1,609
Zracnicu ne moram mjenjati, ako je sada 6.00-16?[/QUOTE]

Netrebaš zračnicu mijenjati,znači samo nabaciš 7.5-16.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
I kod mene i takve su upisane u knjižici i usput nakon 60 rh usrani dobil novo ulje četvrtaste H-4 farove u rupe na stranici kud ide kabel van dobil gabaritke . Sve u svemu odlično me služi :(clap):

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,720
I kod mene i takve su upisane u knjižici i usput nakon 60 rh usrani dobil novo ulje četvrtaste H-4 farove u rupe na stranici kud ide kabel van dobil gabaritke . Sve u svemu odlično me služi :(clap):

I predobro koliko po njemu šarafate kak bi rekli međimurci:icon_lol::(y):

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
očel rukavci , spone i maska izdržati toliko povečanje guma , xd
očel sad gertiba zaribati jel realno traktor sad visi na zadnju stranu...to se pitajte

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Puknuti ako je vjerovati prometnoj moj ima stalno takvu dimenziju guma a rukavci su još njegovi .

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Pusti ti prometnu oni rade za lovu.
Slična ekipa je izmislila i zebri pa je jučer na glavnom trgu moga grada na toj istoj sigurnoj sebri poginu malac od 6 godina

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,720
Puknuti nemaš brige u mom kraju ima dosta URSUSA i ZETORA sa gumama 7-50-16 tak da to može svtko staviti bez problema i posljedica.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Pa to je traktor koji je namjenjen za rad u svim uvjetima,najmanje je ravnice,barem u mome kraju.Samo da je ulja uvijek dosta.

Borisllav360

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2017
Poruka
1,609
Baš tako, npr. moj c360 4x4 može izaći uz brdo po blatu a zetor 7245 sa šperanom prednjom vučom od prijatelja nemože a već se to dva puta pokazalo. A na Zetoru sve 4 gume nove a kod mene zadnje polovne.

Najnoviji postovi

Na vrh