• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ursus C-355 VELIKI

• Temu pokrenuo passat003
  • Datum prvog posta

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Željko hoćeš li pumpu isto spojiti preko remenice kao kod mene ili ćeš je preko remena spojiti? I postavi koju sliku ako nije problem da vidimo kako teku radovi.
Ide na onu tananu remenicu pa kak joj bog da, kopija tvoje samo nebude kardana, a ni spojke o kojoj sam ja razmišljal. Dalo bi se i sa spojkom ali to nam poskupljuje proizvod.

Slike ti mogu poslati na pp ili nek Željac ovdje postavi jer razno razni forumski inžinjeri bi sigurno to drugačije napravili samo nemaju vremena, bitno da im ideja ne nedostaje.....

Uglavnom, dijelovi su na strojnoj obradi, a ja na bolovanju jer sam se ozljedio na osigurač ručne kad sam preparkiraval ljutu mašinu koju je traktorista koji je vozil 100+ traktora tak lepo naparkiral ....:(giggle)::(giggle)::(giggle):
Kroz strujni dio sam prošetal cvikcange, a ko bu spojil struju ne znam. Akumulator je otpojen pa nema brige od samo zapaljenja.... da me je*eš, na tom traktoru ima žica više negi u Krškom, valjda nebum poginul do kraja...

Evo i slika osigurača koji me ozljedil :icon_axe:

20180215_093454.jpg

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Muhač žal mi kaj si stradal nisam imel rascjepku pa sem del čavlić. Kaj se tiče parkiranja ugurali smo ga ručno i malo spustili gume da ne strada plafonjera. Kaj se tiče žica na alternatoru su zašarafljene bez stopica garant neče ispasti na gabaritima je improvizacija i to samo masa a ona nemože nikad zapaliti oko volana sve pokopčano i nigdje ništ ne dodiruju. A sad pitanje jel budeš del nove lampe ti ili ja
? Slike neznam postaviti a ideja o ugradnji pumpe (dišpet) je tvoja tak da nemam autorska prava .

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Dobil sam dojavu da vrijedni MUHA radi na Usranom samo da mu se treče slovo nicka ne pretvori u K :(giggle):

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Moj Didica dobio kupanac.

Prilozi

• IMG_20180217_170531.jpg
    IMG_20180217_170531.jpg
    54.7 KB · Pregleda: 98
  • IMG_20180218_085624.jpg
    IMG_20180218_085624.jpg
    62.3 KB · Pregleda: 94

yama13

Dobro znana faca
Tu od
12 Sij 2012
Poruka
642
Hahahah, ima i malog ursusa s prednjim pogonom, na njega su stavili jos prosle godine i savršeno funkcionira. Na malom ima pogon preko ručice uključivanja kardana, znaci kad npr treba frezat onda nema prednjeg pogona, a na velikom ima pogon samo u brzim brzinama, reko je da treba jos neke zupčanike ubacit da bi imao u svim brzinama

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
Danas vidio na fejsu slike malog i velikog sa prednjom vučom. Stavio u oglasnik ali naglasio da se ne prodaju nego samo da ih vidimo.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Ne budem jer mi ne treba i ne bi prošel tehnički a kod mene mora sve biti registrirano i paliti kako treba.

Borisllav360

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2017
Poruka
1,609
Muha, nešto nerazumijem ovo da može se pumpa spojiti na remenicu bez kardana? A slike onda možeš poslati na pp.

Susjed ugradio prednju vuču
Yama od čega je difrencijal i koje su ovo prednje gume?

Posljednje uređivanje od moderatora:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
sad bude i željko kž htio prvi poon , muha priprei se
Kad je Željac u pitanju, nije problem.
Čim on odradi ovih par stvari (obečal je) ja se primam vuče.

https://www.youtube.com/watch?v=ljVTFEZS7wA

https://www.youtube.com/watch?v=AWqxWuJn5tY

https://www.youtube.com/watch?v=MpJUk0bMNyk

Muha, nešto nerazumijem ovo da može se pumpa spojiti na remenicu bez kardana? A slike onda možeš poslati na pp.

Yama od čega je difrencijal i koje su ovo prednje gume?
Kad bude gotovo i kad vidimo kak bu to radilo pošaljem, ako zaboravim bocni me na pp.

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Kad ste vec k9d toga u poljskoj ima prve vuce nove kupite namontirate i gotovo.
I nisu skupe dodu postom

Borisllav360

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2017
Poruka
1,609
Rekao je da su mu malo prevelike, vjv će stavit manje

Onda mu nije možda prednja vuča 100%usklađena, tj. prednji točkovi su mu malo ubrzani a kad stavi manje gume onda će biti dobro. Kod mene su sad 8.00-20.

yama13

Dobro znana faca
Tu od
12 Sij 2012
Poruka
642
Da nije baš točno usklađeno, mrvicu mu je prebrz prednji pogon...al će stavit 8.00-20, ove je imao pa je samo za probu stavio da vidi kako će funkcionirat.

Najnoviji postovi

Na vrh