• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ursus C-355 VELIKI

• Temu pokrenuo passat003
  • Datum prvog posta

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Pa jel ti problem slikat ako te ljudi traže onda se nisi trebao hvalit da si radio
Slika tvojih uradaka smo se nagledali ..... zato smo se priča naslušali .....

Jel Ursus, jel ima pumpu, jel mušterija zadovoljna, ja s nekim sitnicama baš i nisam, a jel to važno....? Tebi je ionak svejedno jer ti nemaš čak ni želje da imaš takvu raketu na dvorištu...

Kak god bilo, napravili smo, a ako bu kad ko imal istu želju slobodno me kontaktira i ja bum mu pomogel ko i uvjek svakome drugome.
Cilj teme je bil da se izbjegne povezanost kardana,kemija s ručicama kod upotrebe i pumpe hidraulike i to je napravljeno.

Slika tek toliko da ne ispada da lažemo jer znam da bi inžinjeri to bolje izmislili.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Hvala Borislav, ako buš se i ti odlučil na slično (pošto večinu več imaš) javi se da ti pošaljem slike kak smo usis riješili.

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Tako je takvu raketu nikad necu imat previse sam se po njemu našarafao da bi mi se imalo svidio .
Ja sam predlozio radi drugih ljudi mene zanima sto ste napravili nema veze koji je stroj.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
A gde su slike svih onih uradaka koje si ti vidio i pričao o njima? Susjedi, prijatelji, poznanici....

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Imam neke al necu da stavljam nije moj traktor a za njega je to najbolji traktor
Dok god tako razmislja zato ni nemože naprijed

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Usrani položil test donesel rolo balu mrvicu brže diže imel sem publiku koja je pohvalila uradak .Nagovarali me na prednji utovarivač i servo volan. No kako to ima 560 pa bi mu otel sav posel.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Imam neke al necu da stavljam nije moj traktor a za njega je to najbolji traktor
Ne sječam se ja baš ni tvojeg traktora da sam ikad videl.
Da je Usrus takav kakv je se u potpunosti slažem s tobom.

Usrani položil test donesel rolo balu mrvicu brže diže imel sem publiku koja je pohvalila uradak .Nagovarali me na prednji utovarivač i servo volan. No kako to ima 560 pa bi mu otel sav posel.
Volan nije problem, spreman sam donirati cilindar volana, a orstu pribaviš sam.

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
Željko, nadam se da si shvatio da je to bila samo šala, aradio bi vidio slike kako je ispalo pa sam na taj način htio potaknuti. Pumpu pokreće direkt osovina sa radilice?

Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,482
I sam sam se htjeo malo našaliti,,,:icon_mrgreen:
nimalo nesumnjam u vaše majstorstvo,,,
ja vam u svakom slučaju skidam kapu,,,, (joj samo da ste bliže,,, imam nekih problema s zekonjom:icon_scratch:

Tomo1987

Član
Tu od
4 Kol 2010
Poruka
616

Dokle god je to moj traktor meni je najbolji. Bio to ursus, zetor, imt, same, fendt, ....
Neka mi netko pokaže traktor koji nakon 30+ godina nije imao kvarova.

To što @Muha (kojeg cijenim kao majstora i velikog forumskog kolegu koji mi je puno pomogao) ima čireve od usranog, nemogu utjecat. A ja idem naprijed sa svojime sa hrpom mana.

Meni odradi šta trebam i ja sam zadovoljan, a kome smeta.........

Svaka čast na poslu i inovaciji, nadam se da nebude nuspojava i nek dugo služi.

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
To je tvoje razmisljanje i neka je meni drago radi toga ako si ti zadovoljan ja jos vise .
Covjek ako ne tezi boljem nema ni buducnost

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Dobio mali i neplanirani fejslifting.

Od jedne lose i jedne malo bolje haube sastavljena jedna solidna.

Prilozi

• pixlr.jpg
    pixlr.jpg
    86.8 KB · Pregleda: 98
  • IMG_20180316_181948.jpg
    IMG_20180316_181948.jpg
    50.1 KB · Pregleda: 89
  • IMG_20180317_172540.jpg
    IMG_20180317_172540.jpg
    33 KB · Pregleda: 88

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Marko lijepo ti njega uredio kod mene nova limarija i malo ukručenja jer je i nova kilava . No kak imam ispred kilera spojene stranice sa al kutnim i od fltera na stranicama spojeno sa gumenim nosačem osjetno je jače . jučer ponovo isprobavana nova hidraulika tak da je prednji kraj bil dosta u zraku . Pumpa i crijeva se ne griju i u ler gasu se diže u zrak ako tako ostane ja više nego zadovoljan ( Muhač se ponovo dokazal kao odličan majstor) :(clap):

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Željko, nadam se da si shvatio da je to bila samo šala, aradio bi vidio slike kako je ispalo pa sam na taj način htio potaknuti. Pumpu pokreće direkt osovina sa radilice?

Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk

I sam sam se htjeo malo našaliti,,,:icon_mrgreen:
nimalo nesumnjam u vaše majstorstvo,,,
ja vam u svakom slučaju skidam kapu,,,, (joj samo da ste bliže,,, imam nekih problema s zekonjom:icon_scratch:
Naravno da smo shvatili da je šala.

Pumpu vrti remenica uz pomoć osovine i spojki.
Dokle god je to moj traktor meni je najbolji. Bio to ursus, zetor, imt, same, fendt, ....
Neka mi netko pokaže traktor koji nakon 30+ godina nije imao kvarova.

To što @Muha (kojeg cijenim kao majstora i velikog forumskog kolegu koji mi je puno pomogao) ima čireve od usranog, nemogu utjecat. A ja idem naprijed sa svojime sa hrpom mana.

Meni odradi šta trebam i ja sam zadovoljan, a kome smeta.........

Svaka čast na poslu i inovaciji, nadam se da nebude nuspojava i nek dugo služi.

Ja nemogu protiv svoje ljubavi prema Ursusu, ali za te peneze koliko taj traktor vrijedi čuda radi u pravim rukama.

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Zeljko hvala. Sad kad ga gledam kao da je drugi traktor u dvoristu.

Zasto i dalje se upustate u rasprave sa zadrtim IMT-ovcima?

Pokusavao sam prije objasniti takvim ljudima neme stvari, ali skuzio sam da ne vrijedi. Sad samo procitam takve komentare, nasmijem se i idem dalje...

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Jedanput sam 335 mjenjao kočnice a 360 sam i radio s njim .
A popravljali ga 20 puta i njegova kvaliteta je zalosna .
Brzine za pogodit sve klati.
Gas nikako il ga pun vozi ili na ručni boli noga.
20 puta sam alat posuđivao i od jeseni nema više gotovo.
Ogadio mi se ali te novce vrijedi i nekom tko ima puno živaca za njega da šarafa.
Nema hidro volana to mi najviše smeta

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
mali ja neznam postavljati slike i ne trudim se naučiti a tebi neidu brojevi umjesto broja 5 si napisal broj 3 :(giggle):.

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Ma jok dobro sam napisao na malom sam kocnice radio.
Dobro su napravili lako da zamjeniš semering kardana.
A gle zlu ne trebalo nekad ti zatreba možda za postavit.

Posljednje uređivanje od moderatora:

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Hvala ti na pomoči no ja i dalje neću učiti vjeruj da imam dosta pravih prijatelja koji će postaviti umjesto mene .Ma je,, slike glavno da moj Usrani radi hid bez kardana

Najnoviji postovi

Na vrh