• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ursus C-355 VELIKI

• Temu pokrenuo passat003
  • Datum prvog posta

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Ja nisam još nikad naletel ni na jednog kemijanog.
Ako paše dio zvukova bi se mogel izgubiti, a bojim se da je pjesma reduktora jača od muzike diferencijala.

Zeljko81Bj

Član
Tu od
30 Svi 2013
Poruka
543
Ja sam se malo igrao na 360 sa štelanjem diferencijala i izgleda sam ga pogodio kada sam mijenjao KT zupčanike.
A reduktori što se čuju to je sad u granicama normale kad nema brujanja iz diferencijala.

Borisllav360

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2017
Poruka
1,609
Željko jel se sad slabije čuje da bruji nego onako ko što oni znaju da se čuju da bruje?I jel su zubčanici od zetora?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Ovaj video tak lijepo priča kako večinu Zetorovih dijelova upakirati i Ursusovu unutrašnjost. Ostal je samo rezervar :icon_rofl:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Pošto je tak izgledal vjerujem da se otplatil i zaslužil je pošteni remont pa u nove pobjede. Ne vjerujem da stoji u staglju tak izrenoviran.

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
Mene se najvise dojmio elektricni servo a mislim da je vise bio problem u izrabljivanju i neodrzavanju nego velikom poslu.

Poslano sa mog LG-H818 koristeći Tapatalk

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Lako je rastaviti...
c75eb6ee8ec0c469037dce7f033f57d5.jpg

Poslano sa mog FIG-LX1 koristeći Tapatalk

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
U ponedjeljak idem u nabavku dijelova i onda

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,437
Ko bi reko da traktor od 60 konja ima tolko velika i masivna kučišta, njemu ni ne trebaju utezi na zadnjim kotačima.

Zeljko81Bj

Član
Tu od
30 Svi 2013
Poruka
543
Odlično je izgledao taj na videu,baš me čudi da mu nije klipnjača provirila napolje.
Nije mi jasno nikako da je ulje toliko skupo?
Motor sav od smole iznutra od mješanja svakojakih ulja

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Što sipati u mjenjač i diferencijal? Isto to ulje se koristi za hidrauliku.
Transhidrol ili Hipenol?

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Deklarirano je hipenol 90 . Kod mene je transhidraol i od tad malo popušta inače je držal 7 dana rolo balu i nimalo nije popustil dok sad nakon 10 sati popusti balu .

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Od transa mu nebu ništ, to kaj kod Željca popušta je normalno. Ako koristiš tuđe prikolice ili aparate koji koriste trans natoči ga i ti. Ako ne onda je hipenol u redu i bez brige ga možeš koristiti.
Odluka je na tebi.

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Koristim jedino svoju prikolicu i nista drugo za sada sa vanjskom hidraulikom.
Sto je ispravnije od toga? Hipenol kako je i propisano, ili?

Najnoviji postovi

Na vrh