To mu zdravlje izlazi iz njegaa i meni su znale ici iskre iz auspuha kod oranja ili kad idem s podrivacem po nekoj teskoj zemlji!
a i meni su znale ici iskre iz auspuha kod oranja ili kad idem s podrivacem po nekoj teskoj zemlji!
To hita iskre jer mora jedamput i sva ta garez od nase loze izac,a i svi rade na leru i cuvaju i paze ga jednom posteno stisnu i mali se iznenadi pa pocne ko zmaj bljuvat iskre i vatru.
Stalno gas i gas i gas i nemres ga iznenadit.:icon_weed::icon_pidu:
Zato jer nemaš iskrolovcaKolega zasto mojem iskre skacu na auspuh a gas mi je stalno na podu i stalno ga teram koda sam ga ukral jer sam u guzvi zasto meni iskre frcajunerd):
Zato jer nemaš iskrolovcanerd):
Vele ljudi (koji su imali iskustva) da je to super kad ga u štaglju parkiraš ili kad se ono nekad seno pobiralo na starinski načinMa ni ne treba mi samo nek one frcaju lijepo mi je to vidit po noci nekad bi cigar zapalil kolko ih ima:icon_weed:
Vele ljudi (koji su imali iskustva) da je to super kad ga u štaglju parkiraš ili kad se ono nekad seno pobiralo na starinski načinangel):
Onda se ima onaj zavrsni efekat zovi gasilce:icon_hang:
Kod mene jedino klinci mamama pricaju da je opet bučo prozujao s autom ili traktorom djeca me vole:icon_rofl::icon_rofl::icon_rofl::icon_rofl:
Kolega zasto mojem iskre skacu na auspuh a gas mi je stalno na podu i stalno ga teram koda sam ga ukral jer sam u guzvi zasto meni iskre frcajunerd):