To mu zdravlje izlazi iz njega giggle):giggle):a i meni su znale ici iskre iz auspuha kod oranja ili kad idem s podrivacem po nekoj teskoj zemlji!
a i meni su znale ici iskre iz auspuha kod oranja ili kad idem s podrivacem po nekoj teskoj zemlji!
To hita iskre jer mora jedamput i sva ta garez od nase loze izac,a i svi rade na leru i cuvaju i paze ga jednom posteno stisnu i mali se iznenadi pa pocne ko zmaj bljuvat iskre i vatru.
Stalno gas i gas i gas i nemres ga iznenadit.:icon_weed::icon_pidu:
Zato jer nemaš iskrolovca nerd):Kolega zasto mojem iskre skacu na auspuh a gas mi je stalno na podu i stalno ga teram koda sam ga ukral jer sam u guzvi zasto meni iskre frcajunerd):
Zato jer nemaš iskrolovca nerd):
Vele ljudi (koji su imali iskustva) da je to super kad ga u štaglju parkiraš ili kad se ono nekad seno pobiralo na starinski način angel):Ma ni ne treba mi samo nek one frcaju lijepo mi je to vidit po noci nekad bi cigar zapalil kolko ih ima:icon_weed:
Vele ljudi (koji su imali iskustva) da je to super kad ga u štaglju parkiraš ili kad se ono nekad seno pobiralo na starinski način angel):
Onda se ima onaj zavrsni efekat zovi gasilce:icon_hang:
Kod mene jedino klinci mamama pricaju da je opet bučo prozujao s autom ili traktorom djeca me vole:icon_rofl::icon_rofl::icon_rofl::icon_rofl:
Kolega zasto mojem iskre skacu na auspuh a gas mi je stalno na podu i stalno ga teram koda sam ga ukral jer sam u guzvi zasto meni iskre frcajunerd):