D
draž
Guest
pozdrav jel tko ima lavandu u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji
da stvar bude gora , čovjek , prijatelj , je uzimao od iste rasade u isto vrijeme i ima isti pomor biljaka , iako je sadio na drugom terenu ... neznam što činiti
Alisabel kaže:Imam i ja jedno pitanje, ...zasadili bi smo djetelinu mislim kako ima vera trampus da li ju je moguće posijati na jesen jer je lavanda zasađena 1. maja ? Bi li djetelina izdržala jer u centralnoj Istri nema snijega, i nisu tolko niske temperature ?
Lavanda je pošišana sa trimerom, busevi su dosta veliki i jaki, lijepo napreduju. Što mislite DA ili NE sijanje bijele djeteline sad na jesen?
Dakson
da stvar bude gora , čovjek , prijatelj , je uzimao od iste rasade u isto vrijeme i ima isti pomor biljaka , iako je sadio na drugom terenu ... neznam što činiti
Ja bi tražila svoj novac nazad i to za tih 50 % propalih sadnica, jer očiti nešto ne štima sa njegovim uzgojem, pokušate se dogovoriti ti i taj tvoj prijatelj da vam se vrati novac, a onda sadnice kupiti od provjerenh uzgajivača Lavande.
slažem se u potpunosti...Mislim da bi svaki posao trebalo započeti od rješavanja problematike PLASMANA,a ne obrnuto kako vidim ovdje jer ćete inače u bescijenje prodati svoj rad,vlasništvo i muku
zavisi koliko je tko sposoban prodati i naravno, koliko je proizvođaču potrebna lova...minimalno 15 kuna po bočici
slažem se... dobro đubrenje i kvalitetna obrada tla su 80% posla... a ostalih 20 je u kišiOvlašteni prodavač sadnica vam također ne može garantirati da će se one primiti u velikom postotku jer veliki dio ovisi o tlu te uvjetima sadnje i meteorološkim prilikama