Ako je razmak između redova 2 metra, a između biljaka 0,8 metara (što mislim da je optimalno), onda po jutru ispada oko 3500 komada. Ako je drugaciji razmak onda je i izracun drugaciji. Kažu da razmak ovisi o tome cime ce se obrađivati između redova, a to može biti motokultivator sa frezom, roto ili strižnom kosom, traktorska kosilica, obicna kosilica itd. Važno je ostaviti dovoljno mjesta da se može obrađivati oko biljaka jer kad one narastu to zna biti problem.
Između biljaka ide motika, a može se staviti i folija pa je mir par godina po tom pitanju, makar ja nisam za to jer smatram da ih treba dosta okopavati.
Nakon par godina može se posaditi djetelina pa se onda ona kosi, a sije se zato da bi ubila ostale vrste invazivnih korova te je nju onda kao lakše održavati ... makar, vidio sam jedno polje gdje su biljke stare 6 godina i toliko su male i zakržljale da sam pomislio kako ipak treba cijelo vrijeme frezati nebili se dalo malo zraka biljkama. Ne znam, ja osobno necu stavljati ni foliju ni djetelinu, a ima drugih clanova foruma koji imaju puno više iskustva, pa bi trebao malo unatrag procitati postove i naci ces sve odgovore.