• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Valentinovo

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
28,800
Svima koji su zaljubljeni, onima koji nisu i onima koji če tek biti sretno valentinovo

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=-YmRin5SrAs&feature=related[/YT]
 

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,807
Onima zaljubljenima nek je sretan dan zaljubljenih, svojim curama i zenama poklonite bar osmjeh i pusu. Nama sa 20 godina toga staza bas i nije do njeznosti ali u svakom slucaju nesto ce dobit...
 
B

BAGERISTA

Guest
I s moje strane sretno valentinovo,,,svim damama,curama,ženama,itd,,,,,....
2h3vvq1.gif
 

ilegalac

Član
Tu od
19 Velj 2010
Poruka
909
Onima zaljubljenima nek je sretan dan zaljubljenih, svojim curama i zenama poklonite bar osmjeh i pusu.Nama sa 20 godina toga staza bas i nije do njeznosti ali u svakom slućaju nešto će dobit..

ma dobit će kuxac:cool:
 

farmervg

Aktivni član
Tu od
7 Lip 2010
Poruka
1,421
Evo ja bi svim našim forumašicama Damama čestitao Valentinovo i šaljem svakoj bjelog goluba da joj dostavi jednu ružu:(inlove):

golubruza.gif
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
 
Tu od
25 Velj 2012
Poruka
587
e da svima curama,ženama i drugima zaljubljenima sretno valentinovo a pogotovo mojoj ženi valentini i sinu valentu kojemu je i rođendan,naravno i dragom tastu zdravku također..:icon_syda::icon_syda:
 

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,997
Sretno valentinovo nasim dragim forumasicama :icon_syda:
gazda gizdavi sretan rodendan tvome sinu i tastu i imendan zeni:icon_pidu:
 

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Evo mene,jedne dame,da se zahvalim u ime svih dama forumašica na lijepim željama.Budu se valjda sjetile i same zasebno.A kaj ste mislili vi forumaši nedame-damci,da ne kažem gospoda,da mi dame nećemo vama poželjeti lijepe želje?Neka vam vaše dame iskazuju ljubav svakoga jutra vašeg života.:icon_syda::icon_syda::icon_syda:
 

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
I tako...
...bila ja jučer u plasteniku, posla ko u priči,a dođe moje zlato doma - zna on da sam ja u to vrijeme uvijek tamo - i viče u dvorištu - malaaaaaa........to je obično znak da mu je u želucu vedrina, a kada je njemu vedro, ak ja nisam ništa prije toga skuhala, meni se naglo naoblači, jer moje zlato je tip na kojeg glad djeluje ko na onog malog u tv reklami kaj se u čupavo čudovište pretvara. I tako ja smrknuta rekla - idem - i krenula, a mislim - ki te vrag donesel tak rano doma, ručak nikad kod nas prije jedan nije, i već sam razne kombinacije u mislima poslagivala kaj da mu zmučkam i zašemerim kaj si popuni prazninu do vremena dok ja ručak priredim......
I dođem ja tako u kuću, i zaputim se odmah u kuhinju, ali ne - priča on meni nešt, priča, nekako onak, neuobičajeno vedro i nekako naglašeno značajno, i sve mu nekako oke se cakle i na licu neki vjetropirasti smiješak titra. A onda mi pogled na stol u blagavaoni padne - a tamo bombonjera i kutija rafaela, i, iiiiiiiiiiiii.......prekrasna crvena ruža. A-uuuuuuu braco.......skužila sam odmah - Valentinovo! Koju sam mu cmoku dala - najprije onu cmokastu kaj se nakraj ulice čuje dok cmokne, a onda jednu francusku, pa još jednu, pa još jednu, pa....hehe.....
I pohvalila se ja nekome kaj sam Za Valentinovo dobila, a veli meni taj netko - pa to ti ni danas - to bu sutra. Ups! I pitam ja svoje zlato - a kaj si se ti malo skockal sa datumima pa mi dan prije poklon dao? A ne, reko on - znaš da sutra sadimo krumpire, a onda neću imati vremena ići u cvjećernu, pa sam ja to tebi danas. Joooojjjjj.......vidiš ti kak on misli na sve, moje zlato, moje antikvitetno zlato, sa patinom koju ja često izglancati moram da se vidi onaj sjaj koji se ispod skriva, i za koji često puta i zaboravimo da postoji. A ono što zaboravimo da postoji ne koristimo. Zato ljudi moji, krpe u rike - izglancajmo patinu, nek se sjaji, nek se sjaji danas,nek se sjaji u sve dane naše - ma možda i neće u sve, ma neće sigurno, ali ako makar i samo povremeno zasja sjaj koji se u nama krije ispod patine minulog vremena život će imati smisao,biti će vrijedan življenja i imati onaj pravi razlog za živjeti ga.
Nije ljubav samo pusa i šaputanje ispod pokrivača.
Nije niti taj jedan dan i poklon koji dajemo ili dobijemo.
Ali je simbolika svrhe našega postojanja i razloga postojanja ljudske vrste. Da volimo i budemo voljeni. Sretni. Ništa drugo u životu nije važno, sve su ostalo samo popratni problemi koji nam više zagorčavaju život nego nam trebaju.




Ajde dečki, recite - šta ste danas ljubavi svog života dali?
 
E

el pibe

Guest
A ne,ne nema tu nikakve patine ak ti ga mala redovito glanca svaki dan:icon_wink:
 

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ček malo da dođeš u moje godine, budeš sretan ak budeš zglancan jemput na tjedan.:icon_rofl::icon_rofl::icon_rofl:
 

zumbul

Član
Tu od
9 Velj 2015
Poruka
90
Da je sjeo poticaj odveo bih ženu u toplice ovako će dobiti samo kitu zumbula , tko još danas može biti zaljubljen na ovo neimaštinu ?
Nema bez para ni ljubavi .
 

Najnoviji postovi

Na vrh