traktor na slici je 190 ks ali ne znam koliko je minimalno potrebno ks za malčer..Vujo kaže:strojčina nema kaj i malčer je zakon koliko treba konja da ga goni???
da, bez problema Valtra radi i s malčerom i sa sitnilicom..mario kaže:Da, baš mu dobro stoji žuta boja.
PICEK
Dal nosi ova valtra bez problema taj malčer?
KOlikog je zahvata?
Ovi dodani utezi sa strane su original Valtrini?
Dal ima twintrac, jer ako misli večinom radit s tim malčerom onda je šteta ak nema :scratch
Mislim da onaj od kojeg sam ja stavljao slike pod temo Lamborghini je trebao 230 ks :shock:
Picek kaže:
zrine892 kaže:Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
ovakva valtra je bila u gudovcu na jesenskom sajmu. sjedio sam ui njoj. i kad sam pitao tragovca kakvi su inače to traktori po kvaliteti i ostalim statistikama mane prednosti nije znao kaj bi mi rekao rekao da kad ljudi kupe taj traktor dojudu na redovne servise s filterima i uljima i da su zadovoljni snjima. tak da opet neznam ništa o tom traktoru.
zanima me kakv je to inaće traktor po kvaliteti potrošnji udobnosti kakve opcije mjenjača ima i to kaj ima od opreme i čuo sam da ima nekakvih više vrsta kabina iznutra znači više opcija mjenjača i kompjuterskih navođenja i preciznosti pa me to zanima ako netko zna. znači oko 100ks traktor s prednjim hidraulikom i kolka mi je cijena inaće tu kod nas?